Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Užas!
Recite to Šućuru,tenkisti Armije BiH, Draganu Vikiću i ostalima koji su tu BiH vidjeli malo drugačije od vaših tvrdnji tipa "sve u istu vreću".
Da je neki Bošnjak urezao mjesec i zvijezdu nekome SIPA bi ga uhapsila i proglasila teroristom, i najmanje 35 godina zatvora, pricalo bi se o tome mjesecima itd.
Ma vlahu se nece nikad ni desiti. Kad si zadnji put vidio da se nekome ovako slicno desilo? Mi smo glup narod kad sutimo i trpimo sve ovo, i kad dopustamo da nam mediji manipulisu ovim mozgovima ko u ovce
Bosni i hercegovini zelim sve najgore sto postoji na ovom svijetu, a naravno i normalnim kojih je 2% da odu iz zemlje nikada se ne vrate
Gdje su sad Durakovic,Bakir i ostali da prozovu odgovorne i da zatraze hapsenja i izvinjenja?Nevinom covjeku je urezan jedna ovakva smecarska oznaka genocidasa,i covjek ce morati zivjeti sa tim i biti oznacen za citav zivot,a oni i dalje oplakuju manipulatora koji je dosao u Srebrenicu da pokupi simpatije sa zapada i napravi javasluk od dzenaze.Gdje je pritisak medija,gdje je pritisak javnosti,pritisak politicara?Zar smo toliko postali beskicmenjaci i zar je bitnije sedmicama da se izvinjava covjeku cija je ideologija ovo proizvela nego neduznom covjeku koji ispasta radi te ideologije?
Uspostaviti dobre odnose sa USA naoruzat se i ocistiti banjalucku regiju od srba svakako su u okruzenju. Kad su mogli hrvati kurdi i albanci sto ne bi i mi.
ovo je nastavak genocida.
Ma nije to bitno bitno je ko je Vucicu razbio naocale;)
moze samo se dobro naoruzaj
Uvijek se moramo sramotiti zbog kojekakvih budala
Srbski teroristi!!!!
da su ljiljan urezali ili cak zvjezdice i trokut bili bi uhapseni dosad
ste reci pljuvat bezveze,,pozelit istom mjerom bio bi kao i oni,,Druze kupis sebi sacmaricu,,imas pravo na to po zakonu prometa,,,ko ti pridze rokaj pa poslje s njim pricaj
Pitajte dODIKA on zna ko su teroristi!
Ništa se ne sekirajte, policija RS-a je na zadatku i sve rješava... Divim se ljudima koji mogu živjeti u toj tvorevini, poredim to sa hrabrošću koju su diverzanti pokazivali tokom rata.
OVO U ZADNJE VRIJEME RASPIRIVANJE NACIONALNIH STRASTTI JE POKUŠAJ POLITIKE DA SKRNE TEME SA SOCIJALNIH I EKONOMSKIH PITANJA, POŠTO SU NESPOSONI I ZNAJU LAGATI SADA POKUŠAVAJU PONOVO KROZ MRŽNJU SAKRITI SVOJU NESPOSOBNOST I KRIMINAL....
Svaka cast..jedan normalan komentar.
Stoka!!!
dsdfsdfsdf
Otkucalo “pet do 12”. Krajnje je vrijeme da se pronađe rješenje za "Pretis", "Zrak" i "Bratstvo". 4,7 mil. KM dnevno za duhan a ne možemo namjensku industriju podići na noge i osigurati opstanak Bošnjaka/BiH.
Kad/Ako krene sranje onda je kasno. Očekujte sve najgore! Embargo na oružje. Očekujte novi "Maček-Cvetković"/"Tuđman-Milošević" sporazum. Bez jake namjenske industrije nema Bošnjaka.