Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je u svakom slucaju na bojnom polju bio itekako heroj svoje vrste...
Lafčina uvijek bio :)
Doce dan kad ce se sam upucat kad skonta sta je radio. Smrad obicni
I daj nam reci,kakvu si CITULJU dao svom SLOBODANU MILOSEVICU,kada si sazno da je umreo !!!
obicni cedomir sa bosnjackim nikom
Daleko si ti od ,,HEROJA"...Pobio si nevine ljude,juce sam citao da je tvoj covjek,tebe odruko za devet civila!!! Sta si branio?Srebrenicu hahahha Pa ona je pala 93 godine a nisi je ni branio 95!!! -http://facebookreporter.files.wordpress.com/2012/02/skupstina-rbih-vojni-izvjestaj-o-razlozima-pada-srebrenice.pdf Procitaj Nasere,sta misle ljudi i to sa vecim znanjem od tebe!!!TEBE TREBA ZA USI PA U SRBIJU...Ja se ogradjujem od zlocinca...
ti si samo jos jedan cetnik sa muslimanskim nickom kome je cilj da dezorijentise bosnjake
nacisto...nes oric uopste ne zanima...oric je bosnjacka briga a nama je dobar za povremenu razonodu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nasere jel ti bijelo još 800 stoja , desetka ???
Kako ga je Ratko lijepo pustio da izađe iz Srebrenice na vrijeme, ne bi me čudilo da mu se revanširao i pomagao u skrivanju. Većina ovde i ne zna ko je sve s kim sarađivao i poslovao. Dudaković i Legija (Ulemek) su bili takođe' veliki poslovni partneri. Ne zamjerim im, pametni ljudi, razvili biznis i pod takvim okolnostima, žalosno je to što smo mi i danas ovce!
Nemozes ti to objasniti nacionalno slepim ljudima...
Ljudi, ja sam u to doba vojsku sluzio nazalost, i znam sto sta oko mutnih poslovanja, zivot civilni ili vojnicki nije nista bio vrijedan kad su u pitanju pare, uvijek sam realan po svim pitanjima sto se toga tice. Mogao bi´ napisati dobrih nekoliko romana, al´ mi zivoti clanova porodice nemaju cijenu!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Komedija se nastavlja...
Ma ja , hajmo sad opet o Oricu nebil se zataskalo o demonstracijama. KLIX pa jel vama stali da ova Katrina od drzave proddise ? Pogurajte malo demonstracije, podstaknite omladinu da izadje na ulice da poskidamo bagru koja se uhljebila I kad I'm god zagusti (pred izbore) oni izbace ne kakve orice. Ljudin pa vise od pola drzave gladuje !!!!!!!! Dosta je vise mazanja ociju i diranja u stare rane
Ima li te komadante na protestima da nas jos jednom povedes?
Bosanski Gazija, Bosanski Sin, Bosanski Heroj, Svi Smo Mi Naser Oric.
E posto ste svi Naseri, zato mi i ne zelimo jedinstvenu BiH. Naser je nanio vise zla Bosnjacima nego Srbima. kako je jadno velicati nekoga ko je dobar dio srebrenickih zrtava pobio.
u pravu je ovaj cojek iznad....ako je oric bosnjacki sin sto se lize sa politicarima...sto ne stane uz narod u tuzli,sto ih ne povede?....ma njemu je narod dobar samo da ga reketira ili proda "bijelo" :)
Njemu će da sudi Istorija.
nisi ni ti cist nihkako !
"..Haški tribunal pravomoćno oslobodio odgovornosti za navodne i tendenciozno projicirane ratne zločine nad Srbima '90-tih godina prošlog stoljeća." Velika ispravka! Svaka riječ ima svoju težinu, pogotovo one koje spadaju u domen klevete (..za ratne zločine nad Srbima...)..
...oslobodio je hag i stanišića i simatovića...top level obavještajce koji "ništa nisu znali"...želiš reći da stvarno ništa nisu znali?
@commius.conte.dclixo Ne, to ti kažeš. Zar nije bezočno lagati i pričati o "zločinima nad srpskim civilima u Podrinju", ali kada uđeš na Vojničko (šta god ovo bosanskim Srbima značilo!?) groblje u Bratuncu, svaka nadgrobna ploča oslikava "heroja poginulog za otadžbinu" s mitraljezom u rukama!?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Keljemendija, Orića i Radončića u zatvor
A tebe sa kalashom
...išlo se "na vezu"...