Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Zaklat Srbina je sevap'', ''svi su Srbi četnici'', ''vlaški kmetovi'', ''genocidaši'', baš se čudim što Srbi iz Bosne ne žele da žive u Bosni. Jel vi stvarno očekujete da će Srbi ikad pristati da im djeca uče kako je Naser Orić bio heroj?
Ja sam Bosnjak i svaka cast za komentar! Slazem se u potpunosti, ali ne pravi ni ti istu gresku i generalizuj Bosnjake. I nas, kao i vas ima svakakvih, ja ljude dijelim na dobre i lose, a ne na Bosnjake, Srbe, Hrvate...
Naravno da ne generalizujem NTB, nego mislim na ove ljude ovdje što pišu ovakve komentare. Ne gradi se država na mržnji. Mislim, gradi na Balkanu, ali zato nam je sve ovakvo kakvo je.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hej ljudi, jeste li imali danas novca za popiti kafu? Imate li novca za djeci kupiti udzbenike ili platiti racune, vratiti ratu kredita? Nemate. Pa sve dok se budemo bavili ovakvim glupostima ko je heroj, ko nije, zivjecemo upravo ovako jadno i siromasno. Umjesto da mislimo kako za djecu osigurati bolje sutra (u cemu nam sigurno nece pomoci ni Naser, ni Mladic ni ostali) mi se bavimo ovakvim glupim pricama.
Nemaš se ti Šta izjašnjavati da nisi kriv Nasere, mi to već znamo.
Nasere,sram te bilo sto si bacao srpsku nejac lavovima i sto si pustao da ih slonovi gaze!Inace su srbi poznati da se vozu u onim starim VW kombijima,iscrtanim sa cvijecem (flower power) i da uzvikuju PEACE a ti tako ucini
Ah mi bošnjaci smo bijele ovce okruzene sa kafirima jel?Kakva budalastinja jel znate zbog cega ovdje nikada nece doci do razvoja?Jer ne postujemo tudje zrtve,et dodje nam u Srebrenicu onaj Vucic kao predstavnik Srbije i srbskog naroda i sta smo uradili zante i sami. (Ko mi hoce reci sta je Vucic radio tokom rate moze,ali ja opet napominjem da je dosao ne kao jedan individum vec kao predstavnik svih Srba u Srbiji).Nama je uijek krivo kad negiraju Srebrenicu (sto imam i pravo),ali nemamo pravo negirati i njihove zrtve.Slaviti Nasera kao heroja je kao sto Srbi kod nas slave Ratka Mladica.Znam da moje misljenje sigurno nije popularno na ovome portalu,ali sam sretan za svakog ko je ueo vrijeme da procita moje misljenje.
Ma sami se klali......seme ti se zatrlo! Smradu
ovoliko monstruoznih komentara nema ni na isilovim stranicama
zasto nebi odgovarao ako je zlocine pocinio ,on i bilo ko drugi nebitno,nevjerovatno da se ne brisu komentari gdje se opravdavaju ubistva i poziva na nova,gospodo bosnjaci vi u dogledno vrijeme morate ostati brz rs,pa cemu se nadate kad ovoliko mrzite srbe iz rs,a ovamo se pozivate na unitarizam i multikult,katastrofa
Uz svo poštovanje prema sudu BiH, pustite njih da sude. BEZ KOMENTARA ! AKo već ima uslova za njegovu osudu, ne bi se sa tim čekalo sve do sada. U krivičnom zakonu BiH fino piše da se nikom ne može dva puta suditi za isto krivično djelo ! A ako nije isto, JEL IM BIH KRIVA ŠTO NISU PSOLALI TE DOKAZE HAGU ?? PA bi sada dr Dabić već bio slobodan čovjek i predsjednik udruženjka STvaralaca Srpske. A i za Maldića bi se već našlo nekakvo rješenje ! NEgo eno dr Prlića tolike godine tolike godine u pritvoru, a čovjek je abnormalno pametan l ništa mu to ne pomaže ! Neko me uporno hoće ubijedit da je policajac NAser pametnici od njega i da pored Mosada, najjebenija tajna služba svijeta UDBA nije mu uspjela za Haga uvalit ni njedan piusani dokaz. NEgo hajmo malo svjedočit !
Nasera Orića treba ostaviti na cjedilu, jednako kao što je on ostavio Srebreničane.
Bravo ljudino!
Sta se uopšte ima izjašnjavati, samo preda sudiji presudu iz haga i na to jos kaže da je preče da ganjaju one genocidase sto rade u SIPI i u tzv Ps u šumskom entitetu.
Cetnicka posla....zive u lazi pa zele i ostale da ucine isto.
Oni ti ga puse Nasere !!!!
a je'l neko zna treba li viza za pecku patrijarsiju?
Ali kako je ovaj "komandant" ostavio narod da bude masakriran I pobijen u Srebrenici a on nastavio reketariti po Bosni......kakve god price kruze, on je bio na sigurnom dok su genocidasi harali Srebrenicom ????