Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amra je ljepa
joj bijedna li je Bosna kada je dozvolila prodanim dusama da sude nase heroje
Za Tuzlaka:Keru jedan,da si stvarno iz TZ znao bi pravo stanje,zato ne pricaj gluposti.To si ti sve cuo od usta do usta,ne znas pravo stanje i zato ne pisi gluposti
@ Tuzla daj ba sta bulaznis? Ti da si pravi tuzlak znao bi da je Amra Alajbegovic prava muslimanka koja nikad se ne bi udala za srbina. Ne znam kako tako nesto mozes reci kada i sam znas da su se Amra i Naser vjencali jos prije nekoliko godin, a ako te interesuje sad imaju i divnu djevojcicu. Zato bolje da prestanes sa takvim uvredama na racun Alajbegovica!!!!
@tuzla, ja mislim da vi Tuzlaci niste nista pametniji od Sarajlija, doduse Maltu ste oradili po PS-u sto kazu cetnici, medjutim i vama je iz guzice doslo u glavu kad su vam Jurica uhapsili Srbi, pa ste vidjeli da je vrag odnjeo salu. Medjutim ni jedni ni drugi se niste bunili kad je generalu Alagicu na osnovu srpske propagande napaovan Hag, gdje je i umro. Tuzla je barem svjesna svoje greske, Sarajevo nije nista naucilo iz ponasanja neposredno prije rata, ako dodje do rata, Sarajevo ce opet popusiti kao i prije, a razlog ce biti zato sto su kreteni koji veze nemaju. Sarajevo (Bosnjaci) svojim ponasanjem najvise stete generalno bosnjackoj stvari. Prvo jedino kad ser kurce onda se ponasaju kao glavni grad, medjutim u biti sve bosnjacke stranke iz Sarajeva djeluju na potezu Bascarsija - Stup i to je za njih Bosna. Bosna je i u Bosanskoj Krajini, Bosna je i Tuzla, Gradacac, i u Brckom i u Mostaru i bez sloge najbolje sto nam se moze dogoditi je Palestina na Balkanu.
Gdje su borci Armije BiH, gdje su njihova udruzenja, gdje su demonstracije, zasto se ne traze bosnjacke izdajnicke glave za ovo?
Ja cit\'o i slus\'o \"uhapsili Orica sa lovom u rukama, ucjenjivao neku kravu\"? KAD VIDI VRAGA, CETNICI IZA SVEGA HOCE DA NAPAKUJU ORICU? TOG BOSNJAKA KOJI JE OVO DOZVOLIO TREBA OBJESITI ZA MUDA NA VRH SCEPINE TWIST RAKETE.
Danas Naser Oric, Atif Dudakovic, a sutra ce Selim Beslagic i svi Tuzlaci koji su odbranili Tuzlu biti hapseni u Tuzli. Zaksutra ce dolaziti na vrata svakom Bosnjaku u ponoc kako su nam dolazili 1992. To ti je kada imamo na celu cetnicke agente kao sto su Izetbegovici, Tihic, Silajdzic koji korak po korak ukidaju Bosnu, a uvode veliku Srbiju. Jeidni izlaz je da narod sidje u carsiju i da pomete izdanjike u Glavnom odboru SDA cim se okupe da smisljaju kako da provedu Tihic-Dodikov dogovor.
ovdje se ocigledno radi o necijoj namjestaljci. Da je nekome stalo da covjeka strpa u zatvor vidi se iz ovog postupka. Prvo hapse mu zenu, ni krivu ni duznu, a s ciljem da je ucjene i of nje dobiju kakve dokaze. KO JE SUDIJA? Predsjednik suda se je postarao da ovako bitan spis signira najnesposobnijem, ali najbezobraznijem sudiji Roziti Simic. Nema summje da ce ista svim srcem, Orica drzati maksimalno u pritvoru. A sve zato da bi pokazala kako je \"zajebana\" jer se radi o jednoj neznalici,iskompleksiranoj usjedjelici, koja vise lici na neku \" Boze me sacuvaj\" otrcanu striptizetu nego li na casnu sutkinju. Predsjednik, kao i ja zna da kao i ja da ce upravo Rozi \"najbolje\" odraditi ovaj posao, a on ce kod nekoga dobiti veliki plus.
@Rale Cetnici bi poklali taj narod svakako dali tu bio Naser Oric ili Josip Broz TITO nije vazno. Sad ces mi reci da je Naser kriv sto je ziv za cijeli rat u Bosni jeli Rale
@muslimani puni mrznje: Ovaj covjek kojeg vi smatrate \"herojem\" vam je licno svojim djelima napisao sve citulje za sve zrtve u Srebrenici! A vi kakve ste pameti smao ga hvalite i dalje!
jeli to onaj klempavi cetnicki agent tihmic prodao orica cetnicima da ga rascijepe u hiljada komada zato sto je branio muslimane od cetnickog zla?
De ba bistrik manje sovke JOJE je totalno upravu. Ovaj covjek kad je imo 25 godina je dosta ucinio i za sebe i Bosnu sta smo to mi ucinili ja ti i ovi svi sto sjedimo za computerom i lajemo ko psi. Otvorite oci i dobro pogledajte sta se radi cetnici idu samo da bi sklonuli ove sposobne ljude pa na bilo koji nacin tako kad pickice ostanu i nebude bilo onih sto mogu da nas organizuju i naprave od bjednika vojnika onda ce cedo opet da zajmi klati i silovavati. A sve dok je Naser i ovakve kao on zive cedo samo moze lajati i rezat a nikad te nece vise smjeti napasti. Netreba legendi ledza okretati kad nas treba.
Majku im jebem u picku! Pa dokle vise! Ko od nas njih tuzi smrad cetnicku, a oni hoce sada jednom od heroja armije BiH da smjeste zlocine za vrat koje nikada nije ucinio. Jebo te koja je to podlost i gadost. Majku im jebem, dosta vise, uzmi pusku u ruke i rokaj!!!!
majku li ti jebem JO JE pa sta treba raditi sa kriminalcima nego ih hapsiti? jel ih to treba pustiti da slobodno setaju i da nas pljackaju? jebem li ti mamicu i pickicu debilu jedan glupi