Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federalni parlamentarci su usvojili zakon o FEDERALNOM DRZAVLJANSTVU - dakle prvo dejtonska ,,prisilna\'\' federacija pa se iz federacije u FEDERALNOM parlamentu - RODI - FEDERALNA DRZAVA ?! Dodik je donio taj zakon, on je 100% protiv BiH a ne kao federalni parlamentarci - za 100% za (pocetak kraja drzave BiH) etnicki cistu federalnu DRZAVU - To je TA FEDERALNA drzava BEZ entiteta - SAMO NEKA MI NEKO U NEGATIVNOM KONTEXTU SPOMENE DODIKA OTICI CE U 1000% PM !!!!!!
Srbi imaju svoju Semberiju da ih hrani a ovi u FBIH poceli skapavati od gladi hahahaa
Evo da odgovorim. Ako se neko sjeća povijesti pred II svjetski rat ko je bio relativna većina u BiH. Pa sad mi recite u čemu je razlika u odnosu na Cipar? I kod nas je oko 25% okupirano od muslimana. Recite mi što to Srbi rade u RS a da muslimani (kako god se zvali) ne rade u svom dijelu Federacije. Pričamo o prezentu a ne o 92.-95. I što je najgore za razliku od Srba pokušava se okupirat na isti način i ostatak Federacije a i RS. Pa da svi budemo zaostali i sirotinja. A kad kažeš neću tako onda ide fašisto, genocidlijo, mrzitelju Bosne i sl.
moram da se korigujem. Posto vampire moze samo Blade da unisti, a on je lik iz fantazije i trenutno je zautzet situacijom u svojoj kuci, nas vampir moze slobodno da se opusti i da uziva u svojim svakodnevnim NE-aktivnostima.
nije bitno moze li se neko sa nama porediti - koliko je bitno da se dio nase bh - konkretno sarajevka populacija poredi sa regijama iz naslova ili transparentima iznad cijele Ferhadije - (parafrazirma) - ,,Gaza u nasim srcima\'\' - i kad se k tome doda na parlamentu usvojen Zakon o DRZAVLJANSTVU FEDERACIJE - sa ,,tigrovom\'\' KARTOM bh ,,drzave\'\' na stranici federalnog parlamenta - onda se tu nema sta dodati - ali im se MORAJU SVE ingerencije i odlucivanja (,,U ime naroda\'\') ODUZETI - bas onako kako to predlaze tuzlanski SDP.
@mack,........ma nek postane jarane, nemam nista protiv. samo to nedonosce od drzave dobro izolovati i drzati pod kontrolom. kao sto to fino zidovi rade sa onim ciganima palestincima.
Zar se neko moze uopce porediti sa nama?
20 godina su zivjeli (,,100% prvo ,,za\'\' za BiH a poslije ,,slucajnog\'\' kraha - ili ti prevare - uslijedio je 100% put ka EU koji vodi ) zakon o : ,,DRZAVLJANSTVU FEDERACIJE\'\' !!!
Pa sta se drugo moze ocekivati iz normalnog svijeta , vec ovakvi zaključci. Reis gradi rezidenciju od 11 mil. Na svakih par kilometara djamija , kao i sve rusevine i temelji koji se nadju kazu tu je nekada bila djamija. Jednostavno ljudi vide da ovdasnje vodje teze ka povratku u osmanlijsko doba i to je njihov cilj !!!!!!!!!!!!!!!!! Ali ima jedna sreca u svemu ovome a to je da je BiH = 1/3 , t.j. da nece nikada postati muslimanija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ ceto \"Znate kako se kod nas u RS popularno zove budući autoput kojim će se svugdje moći ići a da se ne prođe kroz federaciju? Turska obilaznica\" onda bi po tome tvom razmisljanju obilazak RS bila: KMETSKA OBILAZNICA! ;-)
Ja koliko znam, turski dio je onaj koji su Turci okupirali, odakle tebi ta informacija???
@ Da ne misliš da sam nacionalista kao ti - ISTO čeka i tzv Federaciju sa lokalnim vampirima, jedino što u tzv. Federaciji narodu krv sisa naizmjenično 20 manjih vampira, a u tzv. RS samo jedan debeli. Pozdrav Care a jesi li ti gledao: Blade 1 Blade 2 Blade 3 ??? Kako covjek tamani vampire.
05.02.2009. u 16:04 Federalni parlament Dom naroda razmotrio izmjene Zakona o državljanstvu Delegati Doma naroda Parlamenta Federacije BiH obavili su danas u Sarajevu raspravu o izmjenama koje je predložila Federalna vlada u federalnom Zakonu o državljanstvu. Delegati će se na kraju sjednice izjasniti o ovoj i preostalim tačkama dnevnog reda. Izmjenama zakona o državljanstvu Vlada želi omogućiti, kako je obrazložila, da državljanstvo Federacije mogu dobiti i djeca rođena u ovom entitetu čiji su roditelji formalno državljani Republike Srpske, a imaju prebivalište u Federaciji. (...) http://www.sarajevo-x.com/clanak/090205097
Pazite mu \"dubokoumne\" recenice: \"Bosna ima buducnost, samo je pitanje koliko ce dobra ta buducnost biti\"!!!
Jovo, ne znam ćemu se ti raduješ i gdje si tu \"logiku\" studirao, ali kada već vučeš za jezik: Turski dio je onaj koji je OKUPIRAN i koji je htio da se OTRGNE i pridruži MAJCI Turskoj, pa je tako i zaostao. Isto kao sto vas folira Mile da ce te se vi otrgnuti i pridruziti majci Srbiji, dok vas dovoljno izmuze. Onda ce se on pridruziti majci Srbiji kapitalom, a vama ostaviti da placate dugove. Dok vi zluradi, koji vjerujete da Dodik radi nešto korisno za \"srpsku stvar\", skontate da je on \"privatizirao\" sve što vrijedi i što se dalo oteti, kada ga više ne mognete skinuti sa grbače, biće kasno. Da ne misliš da sam nacionalista kao ti - ISTO čeka i tzv Federaciju sa lokalnim vampirima, jedino što u tzv. Federaciji narodu krv sisa naizmjenično 20 manjih vampira, a u tzv. RS samo jedan debeli. Pozdrav