Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav za Miladina i za njegove urednike na ovom \'sarajevskom\' www.pale-x.com portalu!
Nisam niti sunmnjao da moze uciniti ista.
A mozda da Biber zaBiberi malo ? :)))))
Pa Biberu i ti si omrsio brke i kupiš kajmak sa ovim lopovima na vlasti,isti si ko i oni.Ti nemaš snage dići ni vlastitu ćunu a ne da digneš sindikat na proteste. I ti si ko i oni.
Biberu,vasa(muslimanska)vlast je parazitska,secijaska i samo zna da krade i laze one muslice koje vas izabrase. Kakav narod takva vlast.I ne prdi Biberu o nekkavoj BiH jer vas deo (muslim)Pederacije nije nikakva BiH a narocito nije Republika Srbska u kojoj ce i ove godine da budu postignuti veoma veoam znacajni napretci na svim poljima od investicija do izgradnje auto puteva TE i jos mnogo sta. Srbska u srcu takozvana BiH u kyrcu.
ali je moze napravit i u tome su najjaci...prvaci svijeta u stvaranju krize
pitanje je: Šta \"naša\" vlast može napraviti?! svej