Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest Lagumdzija, ako si naumio dati guze Dodiku?
DOK NAROD NEMA NI ZA KRUH, ONI PIJU COLU ,JOS ZIDOVSKU.
Crveno je IN! SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP
SDP je cast i razum - suprotno od SNSD SDP je za BiH - suprotno od SNSD SDP je za narod - suprotno od SNSD SDP je za rad i prava radnika - suprotno od SNSD SDP je za jednakost - suprotno od SNSD SDP je jedina sa podrskom u evropskom parlamentu - suprotno od SNSD SDP je evropska - suprotno od SNSD SDP je istina - suprotno od SNSD \"SD\"P je socijalna demokratija - suprotno od SN\"SD\"
Pero zdero pojeo previse Haretovih hamburgera. Ta partija ima vise clanova nego sto ce Hare, Bakir i Fahro uzeti glasova. Dzaba vam sve, crveni uzimaju drzavu.
DE ZLAJA ISPRICAJ TO BOGICU, KOMSICU, DURAKOVICU....MOZDA ONI BOLJE KONTAJU KAKVU ZELIS DRZAVU DA NAPRAVIS...MOZDA NESTO SLICNO SVOJOJ OSOBNOJ PARTIJI I PODANICIMA I KARIJERISTIMA, KOJI SU JOS OSTALI U NJOJ.
sdp je na mijestu gdje su kovana zlodjela.....samo sdp moze pomiriti ,po nekima nepomirivo,i ujediniti ovu zemlju SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP
vijerujem da si otisao trbuhom za kruhom,al cinjenica stoji gdje god da si ostajes gradjanin 2 reda imao il nemao drzavljanstvo ;)
BOLJE OD VAS NE MERE (sto bi nas narod rekao)
za 11 dana biljezimo POBJEDU!
za jedanaest dana pobjedu,nasu pobjedu,pobjedu naroda nad ovim nesposobnjakovicima.Dajemo glas boljima,dajemo glas SDP -u za bolje sutra.
Imal ko reći ovom papku Lagumdžiji da je i njega i njegove petljanije dosta. Mislim da samo guši pozitivne snage u SDP-u. Treba da se makne isto kao i Pape i reprezentacije. Lagumdžija, ma pusti bolan Željka, Lipovaču i ostale momke da rade - pa to su bolan milion puta veći bosanci od tebe.
I ja sam tako mislio sve dok me oni zamotuljani,bradati,kratkohlaci i kokardasi ne istjerase iz BiH,pa sada tamburam iz daleke dijaspore. Samo ti uzivaj u utopistickim idealima,mene neces na to namamiti.
Odlicni ste,definitivno glasam za vas i ja i moja porodica,gosp.Zeljko je predsjednik za svaku pohvalu,a SDP se pokazao kao partija sa najboljim programom i najkvalitetnijim ljudima.
Naprijed SDP.Najbolji ste.