Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova ,,NASA STRANKA ,, TJ. ,, NJIHOVA STRANKA,, je ne manje lopovska od ovih drugih. I oni samo gledaju interes i ako ce i oni biti u talu , dici ce ruku. To se moglo vidjeti par puta ,kad su htjeli svog covjeka , ugurati, u ,GRAS, sto im nije uspjelo. A onaj , HAVERIC, pravi ,, PESKO,, . Onakav kakve mi u raji nazivamo ,, SUPCI,,.Iz ociju mu se vidi , HINJALUK, i kad pocne pricat ,vidi se da je sva ta prica , radi nekoga tj. za i u ime nekoga. tj. iz interesa.i njemu kao i njemu slicnim doci ce uskoro ,CRNA MINUTA,. AKOBOGDA. INSALLAH.
Slazem se!!!
e vi ste primjer demokratije a vi ste gori od radeljasa i isto kao i on prodajete glas za odredene ustupke.
Vi kao pokušavate javnosti da se prikazete kao demokratska stranka koja želi da se bori za neka prava a prvi ih krše... Svi su tu zbog para...
sda i ovi okupljeni oko nje su nas unistili i nastavljaju sa tim konstantno
Pa to je svima jasno da su dali sve pozicije i da su razocarali neke simpatizere svojim pristupom u Kantonu Sarajevo. Stranke sa jednim zastupnikom imaju pravo da rasturaju kolektive kako im se ćejfne.
to je svima jasno da SDA pravi javasluk od kantona i glavnog grada, ko vise ponudi dobija bolju poziciju u nekom preduzecu, samo ne znam da li bi nasa stranka ovako napadala da su se oni uspjeli domoci kakve funkcije , posto imali apetita al im i nije uspilo
Ko nam kaze, pa viste prelazili hiljadu puta sa glasanjem za ovu, pa za onu politicku opciju, vi ste kao presudni bili u vladi. Hehehehe sad kad ste izigrani javljate se!!!