Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova ,, njihova stranka,, je smijesna, i pravo ,, moralno,, smece. Cast pojedincima , koji su iz ne znam kojih razloga u toj stranci i kako mogu sebi dopustiti da ih jedan ,, PEDERCINA I SMETLJAR,, predstavlja. Mislim tom prilikom na onog pedera KOJOVICA , kojem pored frizure, jos samo ,, SAJKACA,, fali,i da on ne moze predstavljati ni one ovce koje je cuvao na PALAMA, a pogotovo neke koji su svojim radom , stvorili , neka imena. Smijesno je reci da ova njihova stranka , predstavlja nesta urbano, jedino ako doticni pedercina KOJOVIC pod URBANO ne podrazumijeva ,, PARADU PONOSA,, .Sve ono sto radi PEDER KOJOVIC , je samo nastavak onog sto su ,, ANAMONI,, radili 4 godine, ali ovaj put na drugi nacin, potencirajuci , non- stop. na ukidanju radnickih prava, na stecajevima tj. da ljudi tj. radnici ostaju bez posla , a njihova porodica bez egzistencije, jel to URBANO, a ne vidim da se zalaze da stvarni kriminalci odgovaraju za sav ovaj kriminal i opljackano , a pusti radnike na miru.
Pored toliko pedera, lopova, kriminalaca koji vladaju 24 godine ti baš njega našao ocrnjivat, papak si ti i te kako.
Naša Stranka je utjerala samo "intelektualcima" i tkz. gradskoj raji. Može imati glasove samo do Otoke. Strankama kojima se gade stariji, penzioneri, radnici i poljoprivrednici nikada više neće imati podršku kakvu su imali na ovim izborima. DF, takođe, mora debelo da razmisli o ovome. Trećinu ispuštenih glasova nije dala ova populacija, JER NIGDJE NIJE SPOMENUTA DECIDNO ILI NIKAKO!
Sa Našom Strankom ( čitaj LIBeRALI) ne treba praviti nikakve koalicije. Kada zagusti - zbrišu i pametuju, iako su njihove gluposti evidentne. Bolje im je da riješe pitanje sa gradskim cukama - oni su to i zakuhali!
Propao mi je glas. Iduće izbode idem Naša stranka, pa onda mi je jedino ostao Firaun - FaHraon. Baš me interesuje do kraja života koje će se sve stranke izredat...
Nema tu dogovora.DF je u vlasti kantona vise od dvije godine,i nijedan prijedlog Nase Stranke nije podrzao,a NS je fakticki bez ikakve infrastrukture uspjela bar "cenat" utjerat ondje gdje ide "metar" polupismenom narodu,jer u glavu im nemozes ni promil.
Naša stranka je bula sa SDA, prešutno je podržala mnoge stvari ili je odpametovala i poklopila se ušima - jer je nešto objelila!
Sta je to podrzala osim gradonacelnika Komsica?To su priznali da je greska, i to teba postovati,ali nisu razorili ovu zemlju.Mozda se njihove face mnogima ne svidjaju jer nemaju labrnju za svjetinu koja glasa,i ja imam otklon naspram "haustorcadi",ali su jedini koji su normalni u ovom sazivu.
Čekaj malo, jesu li zvanični ili nisu zvanični?!
Bitno je da sve svi vi razumijete...