Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEKULARISTI,ODAKLE VAM PARE.
ZAMEO IH VJETAR.
Bjezi Mirnese, ko o cemu ti o postenju, sutis po 4 godine i onda opalis predizbornu pricu... Ko ti bolan vjeruje jos...
Mirnese sine lopove, nekad si valjao, ali si u medjuvremenu skontao da se ne moze bez lopovluka pa si zagrizao duuuboko u kriminal Znaju to studentice sa kojim si spavao
Mirnes nam našao soliti pamet111
PAROLA SEKULARISTA JE ,CARU CAREVO A, BOGU BOZIJE. SEKULARIZAM =ATEIZAM.
Narod zna?! A dje da zna kad nista nezna! A da zna ne bi ovi isti hajvani bili na vlasti sve ove godine... eto koliko narod zna.
Ljudi, shvatite i Ajanovića! Da nas je SDA i SBiH uništila to zna moja nena sa 75 godina. Čovjek se bori u TK-a da prođe cenzus od 3%. BPS i NSRB su mu uzeli u Tuzli biračko tijelo koje je jedva 2.000 glasova.
A šta si ti radio????.Što bi rekao Nijaz Duraković kriminogeni ,,junoša\'\'
Narod zna, da je Mirnes budala...