BOSS
1

"Narod zna ko je uništavao i pljačkao BiH proteklih godina"

FENA
Mirnes Ajanović
Mirnes Ajanović
Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović u današnjem je saopćenju za javnost istakao da je proteklih godina od kada vladaju SDA, Stranka za BiH i SDP u saradnji s BPS-om Sefer Halilović, NS Radom za boljitak uništavana i pljačkana BiH i to posebno nakon agresije kada su uništena gotovo sva preduzeća, a djelatnici otjerani na ulice da s penzionerima i borcima mole za minimum prava na egzistenciju, saopćeno je iz BOSS-a.

"Narod zna da su u toku agresije na BiH funkcionari SDA opljačkali od građana sve što su mogli, prodajući po više desetina maraka kilogram brašna, šećera ili drugih životnih namirnica. Narod zna da je, kako ističu plaćenici Stranke za BiH u izbornim sloganima 'naš Haris Silajdžić' nakon Zlatka Lagumdžije bio premijer Vlade BiH u ratu.

Narod zna da Stranaka za BiH vlada u koaliciji sa SDA i SDP-om tokom cijelog poslijeratnog razdoblja, kada su se boreći - za čovjeka obogatili pljačkom svih preduzeća, a sada pljačkaju i milione maraka MMF zadužujući i buduće generacije opljačkanih građana", navodi Ajanović u saopćenju za javnost.