Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niste nam rekli hocel nase komunalce iznenadit zimski snjeg
Inače ste mi jako precizni s vremenskom prognozom,ja tipujem a od utorka u bih je zahladnjenje a snijeg moguc vec u petak(naravno po planinama) ,savjet,pratite malo vremensku prognozu iz njemacke ,i racunajte odprilike 24-48h to vrijeme nama dolazi!
ih kad bi tako bilo,pa vecina tog vremena iz njemacke se razbije na alpama.ne mozes znat u kojem pravcu ce vjetrovi duvat.ciklone i anticiklone i pritisci ,sve je to varijabilno
upravu si lik55555@ al u 75-80 % slučajeva bude slično vrijeme kod nas izmedju 24-48h,jest da su ljudi jako napredovali to je bez daljnjeg i tehnologija je jako znapredovala,ali vala nasim bh prognostičarima vec unazad 20 godina ne ide bas za rukom,bolje da se okrenu pčelarstvu!
Nije slucajno za 25.11.
Najavljujete vi njega evo mjesec dana
Nekad ce i ubost'...
hahahaha accuwether hahaha,pa bolje klix ima vremenske prognozere od njih