Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pa ukratko da se razumijemo; alija je istog porjekla govvno kao i ti. P.S jebbo mater svoju ko se s sorabima raspravlja
kako si ti glup,to je pojezija...
Fuuuj sto smrdi internet...sklonite sliku tog krmeta! srbi smrde..
Vidi se da si fašistički kreten pa sa tomob i ne vrijedi diskutovati barem dok nebudeš punoljetan ili ne napuniš 18.U RS -u ne žive samo Srbi i konstitutivni narodi su Hrvati, Bošnjaci i Srbi pa se svi moraju pitati i odlučivati, a drugo RS je dio suverene nezavisne države Bosne i Hercegovine.Znam nije se lako osjećati onako kako se ti osjećaš. Da sam na tvom mjestu i ja bi se stidio i bježao od komšija nemogavši im pogledati u oći.A što se tiće Karađića on se kao utopljenik hvata za svaku slamku.Za njegove postupke genocida i fašizma ne postoji ama baš nikakvo opravdanje.Ovako može samo odugovlačiti proces nebili šta zaradio od troškova odbrane, ili možda nebili umro prije izricanja presude kao i Milošević, a možda ćeka i svog đenerala Mladića da mogu igrati domina ili šaha.
Alija je zavrto vodu kad god je on odlazio iz Sarajeva...I vodu i plin...tako da se stvori prava drama ... To znaju svi koji su bili u Seheru u ratnim godinama....
@gig Nesto je i Sloba pa nije nestalo Srbije :))) Nista se ti ne sikiraj ! RS vec u januaru slavi punoljetstvo 18 godina! ! :) A zna se kad postanes punoljetan sam odlucujes o sebi :)
NESTAO JADO DABIC, HAG dozivotna robija a sa jadom dabicem nestaje i genocidna tvorevina.
@mr skendi Pa recimo te sto kazes \"samo puske\" su npr ubile neke Srbe oko Srebrenice pa s obzirom sta se poslije desilo, te \"samo puske\" su bile ubojitije od bilokakvog aviona ili tenka jer su proizvele zelju za osvetom sto nije trebalo Muslimanima ! Jos je Naser na vrijeme \"misteriozno\" otisao sluzbeno u Tuzlu bas u to vrijeme.... A inace vrlo je bitno da se razotkriju Alijini specijalni metodi vodjenja medijskog rata ! On vas je svjesno zrtvovao za rad Islamske deklaracije ! Snajperima gadjao i pravio Markale zarad CNN spice i intervencije NATO-a ! To se zove mentalno zdravlje kad si u stanju suditi svom vodji koji te je zloupotrebio ! Za razliku od Muslimana, Srbi npr na prvu sumnju da ih je neko zloupotrebio odmah izvode na sud ! Pa tako npr je osudjen direktor RTS jer nije sklonio ljude iz Televizije Srbije pred bombardovanje iako mu je bilo naredjeno da skloni ljude ! Muslimani na drugoj strani slave one koji su ih zloupotrebili !!!
Čitav rat sam proveo u rovu,što se kaže i dobro znam šta je granata.Ti si vjerovatno tada bio tek rođen ili si pobjegao(što poštujem)u inostranstvo pa nisi najbolje upućen u to.Vidim da i dalje velikosrpska propaganda živi u tebi što me nečudi jer kada ti neko godinama nešto stalno \"kljuka\"u glavu teško se toga odreći.OK da se vratim na granate: Granata koja \"zviždi\"je u \"prolazu\"i neće pasti na tebe a ona koja ide na tebe njen \"zvižduk\"nećeš čuti ili ćeš ga čuti samo djelić sekunde. Karadžićevi srbi oko Sarajeva su imali kompletan arsenal naoružanja od bivše tzv jna,možda ni to nisi znao.
Zamislite dokle ide cinizam ovog teroriste,on je raspolagao KOMPLETNIM arsenalom naoružanja od jna a sada traži \"dokaze\"o tome koliko je prokrijumčareno pušaka R BiH.Znači po njemu nije trebalo se snalaziti za oružje trebali smo pustiti da nas istrijebi do zadnjeg.EEEE moj jadovane jadi te snašli daBogda.
Pa to je opste poznato da su Muslimani snajperima gadjali civile da bi imali spicu za CNN !!! Kao i na Markalama, kad ima onaj snimak kad ona neka nana kaze : \"Ove prije granate su zvizdale a ova nije...\" Hammas ih poducio kako podmetnuti bombu na pijacu !
idiot ..... nema rasprave dovedite ga na sred carsije i nek mu narod sudi )))) samo valja gluposti cuj pucali na sopstveni narod fuj fuj fuj odugovlaci razvlaci ovi popustaju dok samo najedanput nebude ujo vuk magarca kao i sa onim majmunom lafo srce a seta se po rusiji garant .... tako i ovaj razvlaci i odugovlaci i to je toooo politikaaaa a mi da se nerviramo citajuci ovakve izjave i dolazeci na ovaj site jer zasto i objavljuje ovako nesto