Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA SVE LOPOV DA LOPOVA, JEST DA JE SAMO DAMIR HADZIC OTKRIVEN I EVO OVAJ UPUCAN ZBOG ISTE STVARI, ALI I OSTALI NACELNICI NA CELU SA HAMDOM LIPOVACOM SU KRIMINALCI KOJI UCIJENJUJU PRIVATNIKE I TRAZE PARE ZA NAJMANJU SITNICU ... MARVA KRIMINALIZIRANA
hahaha
\"Povod za ove napade je najveći grijeh SDP-ovih načelnika - to što provode zakon i žele uvesti red u svojim općinama\". Ne s.eri Nermine.
A nije optuzio Radoncica da je narucio Sarana da upuca SDP-ovog nacelnika??!! Ccccc Pa akd vec nije narucio ubistvo Bakira O., mora makar da je ovo ;-)
vidi mu glave
Ja cu glasat za SDP u oktobru. Imaju najobrazovaniju i nasposobniju ekipu da nas uvedu u EU i nose se s Dodikom. Najzrelija politicka stranka. Ostalo su sve sitni pijacari ala SDA i SBiH itd. Nesposobni da se nose sa izazovima u kojima se nasa drzava nalazi.
Sramim se što sam volio SDP. Ovako slično su i neki narodi pred rat govorili o ugroženosti. FUJ.
koji kreten i koja manipulatorska izjava, ne mogu vjerovati. Iz koje ono stranke bi onaj načelnik u Sarajevu neki dan što je isto imao problema sa nekim idiotom ? Nermine, plačipičko otrcana :)
kakve gluposti covjek valja. Ovo u opste nema veze sa SDP-om, ja sam iz zivinica i znam kako je bilo. Tip ima objekat na gradskoj pijaci napravljen nije dobio dozvolu za gradnju trebao je dobiti al mu nacelnik nije dao ne znam iz kojih razloga i tip je dosao u salu za sjednice koja je bila u toku i pucao u nacelnika, a poznavajuci stanje u gradu taj nacelnik je veliki lopinas i manipulator narodom,uglavnom ovo nema nikakve veze sa strankom i politikom
jadna drzava u kojoj su ovakvi likovi \"generalni sekretari\" politickih stranaka.. makar se radilo i o marginalnoj SDP..
isti Ćiro
Treba pobiti bagru stranačo mafijašku bez obzira koji su i kako se zovu !!!!!
PIPO i ova ti je izjava za GINISA. samo neznam u koju grupu da je smjestim.Mozda naj veća glupost vijeka.
Stvarno zanimljivo. kakve veze ima SDP sa ovim,ovaj bi pucao u majku daje nacelnik.
lik isti ciro