Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bosanski monte karlo :)
hahahaha, babo, bao vidi kod tespiha.... hahahaa, jednom odeš (osim ako si iz diaspore), pa liječiš komplekse nad sirotinjom kojoj je Neum more iz snova.
...mojne bit zloban...moj gornji kom je više opis potencijalnih mogućnosti...kad bi ovim prostorom vladali pismeni a ne poslušni...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dođe ona seljadija iz Njemačke pa priča na švabskom ko fol stranci :X
ne možeš ih ne skužiti, prepoznaju se na kilometre neovisno kojim jezikom govorili...
ne možeš ih ne skužiti, prepoznaju se na kilometre neovisno kojim jezikom govorili...
Kakav Neum,vratio sam se iz Turske,3 sedmice 800 Eura,kakav Neum i ku.ac!!
Ma sta se brinite bosnje ima Sirija i Gaza more pa mozete tamo okupat se ponekad, a i pomognete braci malo u borbi.
imamo mi dovoljno posla u Bosni kakve ja to veze imam sa tim drzavama? Po toj logici ja tebe pitam sto ne ides u Ukrajinu?
Joj cuj is'o bi on, al' mu se neda...
Miljacka pola hljeba ,hase, tranzistor,neprocjenjivo.
@lik555 MAGARE JEDNO PA HRVATI NISU NI POSTOJALI KAO NACIJA,KADA SU MUSLIMANI KORISTILI MJESEC I ZVIJEZDU KAO SVOJE OBILJEŽJE.
Derime, jesi to ti il se nekome magarac odvezo ???
baaaaaaabooooooooo
Slika govori vise od hiljadu(tisucu) rijeci..www.Neum-BiH.com/page/neum uzivo
aauuuu pa ovo je katastrofa, kaze mi moj drug Jadranko da ako u avgustu posjeta ne bude bolja odose u pm dole
Halo novinar,nepostoji u Neumu hotel More...Ako nemozes zapamtit cetri hotela u Neumu nemoj se bavit ovim poslom,nadji nesto jednostavnije..
Sve veći broj turista? Pa na panonici ima više turista nego u Neumu. Koliko li je bilo prije turista ako ih sad ima 100-150?
Sta ce raja malo nafte u Golfa, dva paradajza, jedan luk , mali hljeb slikaju se mobilnim za facebook-a
haahahahahahah
Trebaju svi naši ići na susjedne plaže u Hrvatskoj dok se ne dozvoli svim brodovima od prijateljskih zemalja da mogu uploviti.Sutra će nam takvi zabraniti i avio prevoz za Tursku.
Pravo more za bošnje,ograditi par kvadratni kilometara i ne dati im da maknu dalje!
KOPILE :-)
Tako je vas Dodik ogradio, cirilicom, hahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prije 2 dana doso sa Kube. zivim u Kanadi.. 550$ po osobi,all inclusive, znaci avion 3 sahata let ,prijevoz od aerodroma na Kubi do hotela I nazad, hrana,pice,hotel,nocni zabavni program,prijevoz nazad. sve,ama bas sve po osobi 550$ (700 maraka). kad odem u BIH samo kod rodbine,malo izlet u SA,vise ni dinara nikad hrvatska nece od mene dobiti.volio bih da je Kuba blize Bosni da vidite razliku,pjescane plaze,neme jezeva,narod gostoljubiv ne ponizavaju svoje goste..rekli bi da je I Jadran I HRV I C.Gora rupa nad rupama sa napumanim cijenama I drski I bezobraznim domacinima
Kuba prije 10 god. je bila još bolja.Jedi ,pij koliko možeš sve džaba.
Samo luckasti bosnjak ce dole otici........
Sta mene briga za more ja izadjem na bAjsiklo i to na Vils naparim oci debelim guzovima sto setaju tamo (skoro svaka ''treba'' po 80 kila zive vage i vise postotka masti nego u pavlaki) i onda se vratim kuci odem na Klix procitam ono sto vec znam i legnem da spavan...
zanimljivo bi bilo da svi uporede cijene sa ljetovalistima gdje su proveli godisnji. kriteriji: -Drzava -smjestaj i cijena trajanje boravka -rucak (predjelo, glavno jelo, pice, kafa za dvoje) -pice (sokovi, pivo, itd) -kafa -kup cisto radi poredjenja...