Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"doprinijet ce punjenju budzeta\" citaj doprinijet ce punjenju dzepova ovih koji nas godinama levate, obican narod od toga nikakve koristi vidjeti nece, a foteljasima zafalilo para pa daj da isrpe sve moguce resurse da mogu namirit sebi kolko im treba
Zaboravit će se američka zlatna groznica............Kad mi navalimo u Fojnicu.
Garantujuem vam da posten narod nece vidjeti ni marke od tog rudnika zlata,zapravo nece vidjeti ni feninga!!!
sve u svemu.. taj narod ce biti jos vise izvaran a suma unistena za nekih 5 tona rude. hmm
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar, pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
HAHAHA KRETENI 5 TONA RUDE dali vi znate sta pisete
Englezi su imali vazecu koncesiju na ovaj rudnik do prije 10 godina
zlato srebro dukati!!! :D
Pa je li moguće da u Bosni nema firme koja je to u stanju raditi?! Ako nema onda odškolujte kadrove i za 4 godine počnite sa domaćom snagom! Kad je čekalo 70 može čekati još 4 godine!
Draga moja gospodo,pa kod vas jos uvijek stanuje gospodinn Raif Dizdarevic,pitajte njega tko je jos uvijek do 2079 godine vlasnik svih rudnika i jalovine na podtucju općine Gojevici,Dusina,Bakovici,Fojnica,Fratarske Njive . . .to je poznata svjetska firma RIO TINTO . . .sjetite se na koliko je godina HONG KONG bio engleski . . .pozdrav gospodi MUDROSERU i SERI SERI vas HERZOG
Moze, ali trecina iskopanog ostaje opstini Fojnica za razvoj. Svi znamo kako ce se to \'rasporediti\' u budzetu...
opet neki šupljak za glupih 24%.
ja na miljacki zlato ispirao, jedino što sam ulovio, bilo je neko seljačko g.o.v.n.o. od dvi kile.
baljuge lopate u ruke i samo kopajte. zlata ni srebra više nema, to je davno već izvađeno. jedino još puno g.o.v.a.n.a. možeze iščaprkati.
Svaka ti cast Edine, tako normalni razmisljaju! Al sta ces kad je sva stoka sljegla u gradove i jos se nakacila na internet pa svoje frustracije ovdje izbacuju!
Ima i u sarajevskoj vodozaštitnoj zoni cijanida i drugih otrova. Primjer: http://www.bhdani.com/arhiva/195/t19514.shtml
Nije sve u paretinama, ima nešto i u zlatu!