Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj, a kod nas u federaciji sve blista...
Kad nas narod shvati da je potlacen, da vjeruju pogresnim ljudima i pogresnoj ideologiji, bojim se da ce biti prekasno. Trebamo se svi ujediniti protiv ove stoke i napraviti zemlju u kojoj ce ljudi imati pravo da zive u normalnim socijalnim i ekonomskim uslovima.
hajmo srbi gdje je euforija,malo pucanja za rođendan,pa malo slučajno pucati prema federaciji,da imamo izgovor da dođemo i pošutamo vas nogama,i pregazimo za sva vremena,ako nam je ajfor oduzo oružje nije oduzo srca i m.da
Kada ce Srbi iz Bosne doci do pameti zar nevide da i ovi njihovi rukovodioci plackaju.Takoi ovi Bosnjake i Hrvate i ostali narodi da ih pljackaju a oni se prepiru .Treba da se ujedine pa da bagru skinu sa vlasti pozdrav.
svaka mu cast kao i ovim u federaciji.samo tako dok god imate potcinjenu stoku od naroda uzivajte.neka tako nastave mi smo im dopustili.
Dodik je lopov, ali o ne znaci da nam vi muslimani zelite dobro, vi hocete citavu bosnu za sebe, ali necete to dobiti jer nije vase.
budi bosnjak.............slavi u zemlji.........kao hiljade Srebrenicana !!!!!
Ebiga muslimani zauzeli najvece gradove u BeHa tesko je napravit ekonomiju od brda i planina jos nam i onaj jadni koridor zilu kucavicu od 10 km uzese i napravise njakav distrikt. Maslemani nam uzese i vojsku pa nam saj dzeca nosaju ove njeke uniforme sa njakim plavozutim trokutovima i hoce jos u onaj kaubojski Nato sta je protiv Cara Putina. Samo Dodik to moze zaustavit. Tako da sam ja za Dodika on je podigo avaj nebeski narod na vece visine.
rubriko srpska neka ti je večna slava,počivaj u miru božijem
Pa normalno da kada su penzije i plate u Federaciji duplo vece. RS je tako napredna sa Dodikom da neznaju pokrenut aerodrom u BL. Tuzla je presisala BL zahvaljujuci Dodiku. Neboderi koje se grade u Sarajevu moze Beograd samo da sanja a kamo li BL, a ovo je tek pocetak.
Pred Republikom Srpskom je svetla buducnost, samo ako se nastavi sa odgovornom politikom, sa akcentom na ekonomskim reformama i specijalnim vezama sa Srbijom.
HRVOJE ILI RVOJE HOCES LI TI KA*INU MOJU
Biće da si maloljetan:)
kako si gl.up cuj dodika i bakira poredis!fuj sm.ece neopjevano!
PA NAŠA SMRDSKA DRŽAVA I NIJE NASTALA NA GENOCIDU I ZLOČINIMA ; OSUDILI SU NAS DO SADA PO RAZNIM SUDOVIMA NA NEKILKO DOŽIVOTNIH I OKO 1000 godina ZATVORA AL SAMO DO SADA A KO ZNA KOLKO NAS JOŠ ČEKA ;
Fantastičan vokabular Bakirovih pristalica:)dzukela, glupan, nevjernik,.....najčešće su im izgovarane riječi.
J.e.b.o.l.i ti Izetbegovic mamicu onu komunjarsku! M.a.r.s dzukelo neopredjeljena!