Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
monopol itekako. sramota kao i sve u ovoj državi gdje nas pljačka ko stigne bez ikakvih posljedica. samo mi je krivo što nisam 15 godina stariji da u ratu budem teški ratni zločinac, pa biznismen šverc komerc, pa onda ugledni poduzeti i poratni ministar, premijer i sl.
kakve veze imaju javni bilježnik i odvjetnik?
Vala su i zaradjivali pare za nista, par papirica koji se stalno vrte naravno s drugim imenima a pare velike.
najbolji posao je biti notar. posao dobar a para laka.
kakve veze imaju javni bilježnik i odvjetnik?
U Federaciji BiH radi se samo ono što u potpunosti odgovara vladajućoj stranci. NARODA TU NEMA NI NA MAPI izuzev što NAROD SLUŽI SAMO DA PLAĆA. NOTARI KOLIKO SU SKUPI, KOLIKO SU SE OSILILI I ,,ZAJAHALI,, DOĐU SAMO KAO POREZ NA BUDALE. ISTO JE I SA ADVOKAATIMA. MAROD SVIM POBROJANIM SLUŽI SAMO KAO MAŠINA ZA ŠTANCANJE NOVCA. UZELI SU NAM I DUŠU.
Sta se to advokati bune, a da pocnu raditi po tarifi i konacno izdavati stvarni fiskalni racun! Cuj notarijat rigidan! TAcno ali kod nas tako i treba ! Ne treba mjesati "kruske i jabuke" mora se znati ko je za sta odgovoran a ovo je sistem gdje notari ne radi klijenta vec svoje guzice o svemu vode racuna.
Ili ste notar, zaposlenik kod notara, ili nemate pojma o čemu pričate, notari vode računa samo da uzmu pare, i ne zanima ih ništa drugo...bezbroj primjera u praksi...to su sve priče za malu djecu
notar pazelja najbogatiji u bejha
Bilo gdje u Europi ne moze bez Notra. Čak advokat te vodi do Notara. Zakaže ti sastanak s notarom. Oni suradnuju. Ovdje je nevjerovatno da to ne zna aktivan advokat u BiH.
Notari su jos jedan produkt ove divne zemlji. Procitajte kako postati notar pa cete vidjeti da nije tesko ako vas progura neko od prokletih politicara.
bolje dati notaru 300 KM,, nego Mihriji Pelak 100.000 KM,,,
Kako je moguće da u RS-U isti član , samo broj 68. bude proglašen ustavnim, a u FBIH neustavnim. Stvarno...
Moguce je jer kupljena presuda Ustavnog suda RS (ako se tako moze nazvati) ima dvije stranice, a Ustavnog suda FBiH nekoliko desetina stranica...
Ima mjesta i za jedne i za druge u paklu nadam se...uzimaju prava mala bogaystva za udaranje muhura.
Zakon o stvarnim pravima traži notarsku ovjeru... ne samo zakon o notarima. Nacekacemo se dok i njega proglase neustavnim, i dok lihvarima neko stane u kraj...
Još da izdaju fiskalni račun bilo bi dobro.
Sačekaj, mogu li sad retroaktivno vrattit urce date ovim dječkima?
Ili ga mogu samo dudlati?:ppp