Izumiranje banjalučkih aleja
0
Nakon starog hrasta umire i kesten
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I priroda se povaci iz genocidnog entiteta.
gdje nece umrijeti,grad pun cet...,i zemljotres fali....
Jesu li danas zabrinutiji za stabla nego kad su im pred očima nestajale komšije Bošnjaci i Hrvati? Pročitajte priče Irfana Horozovića. Bio je jedan od stotinjak najuglednijih banjalučkih intelektualaca koji je čistio tamošnje ulice. Zaposlili ih da ih ponize, a ponizili sebe. Nagledala se stabla svega pa se od muke i tuge suše.
Nije naselje Pentagon, već zgrada :D. I smarate više sa tim \"genocidom\". Šta ste vi radili u ratu, brali cvijeće ?! Je li cijeli život trebate trubiti o tome ??? Ako nam je već bilo upropašteno djetinjstvo, manite nas vaših frustracija bar za odraslo doba.
Kakvi sve krembili obitavaju ovdje... Fuj... Ocit dokaz da koristenje kompjutera ne znaci i pismenost...
Po$erem ti se na sred selendre Banja Luke!
Ha?
ja vam vijesti.... umrlo drvo, pa još gori ovi što komentarišu
Ti ces sigurno u Dzehenem.
cccc
to je zato sto su genocidasi, heljp baaazniaaaa
Posrao bi se i ja tebi na Kosovo ali necu posto je opet nase ali hajde radi reda ponjake ti se onom Medzedu u fotelji u stau !!$$$
A jedan srbin postao od Vlaha....
nema ezana sa ferhadije i sa ostalih dzamija zato sve i mre ;)
...pa ko hoce da zivi sa bulumentom koja se nakotila u b.luci...
kakve veze kesten i hrast imaju sa nacionalizmom? ljudi moji pa zivimo u 2011-godini, a vi jos uvijek tjerate po svome, hajte malo po mome :)
a u is.lam.abadu se ne susi jeli???