Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja grdna pedera majko moja
buhahhahhahhahahhaha
Dva miliona manje u budzetu. Super odradjeno.
planiraj izmjenu zenskog bica poput tebe
hahah, hljeb te ye__bo .. pa koji ste vi indijanci .. spaliste 2 miliona na q_rčenje .. kakvi bolidi
Ponosna ili Ponosan?
Nije se ni zavrsio referendum, ovi se vec usrali.
Vraća se grb Nemanjića i himna Bože Pravde samo što će biti maskirani kao obiljezje Srpskog naroda i svečana pjesma Srpskog naroda i tako će biti sjeban Ustavni sud hihihihihihi
Mislim ako vam se koja odluka ustavnog suda ne svidja slobodno se poke^ajte na istu ,jer to se zove sloboda naroda...
Mi sve govorimo politicari nas zavadjaju, narod nije kriv. Halo, ko izglasava ove cetnicke spodobe da budu na vlasti? Ko drzi fasistu i nacistu Dodika desetljece u vlasti, narod. Imamo problem sa bolesnim narodom generalno, cast izuzecima.
99,8% za DA :)
Zeljko, znas li da vas sa ovih 51,7 nema nigdje na narednim izborima? Jeste li skontali da je ovo pocetak vaseg kraja?! Jeste. I ja kazem, bravo za narod RS!!!
Otvarajte firme pa ces da vidis veselja kod naroda :)
TomSawyer@ dje si ti? jesi tekmu gledao
@OtokaBoy3 Jesam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...ovdje se jedino proslavlja kad radnik dobije platu. sve ostalo je prdimahovina.