Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje bi bilo da BiH preuzmu stranci a nase politicare potjerat
Samo građanska Republika Bosna i Hercegovina bez nepotrebnih i preskupih entiteta i kantona.
@budalakis U BiH se zivi bolje nego u nekim EU zemljama. Svi imaju nove skupe mobitele, nova auta, kupuju redovno stanove, izlaze na nargile, kafe, redovno se puse skupocjene cigare. A opet stalno zalbe. Narod je nezahvalan i bezobrazan.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
@SuperBolaBola10 satnica rada 1 euro! Zdravstvo kakvo je bolje da ga nema nikako! Nestaje novac sa svih budžeta, milijarde su opljačkali! Ako si tajkun možeš i ubit, sud ce žmiriti na to! Obrazovni sistem vrlo loš! Opšte beznadje u narodu! Korupcija svugdje prisutna!
MI TO VOLIMOOOOOOOO
Americki kongres je raspravljao i o Iraku, Afganistanu, Libiji....Pa vidimo kakve su Drzave postale....Ukrajini svasta obecavali da okrenu leđa rusima pa im ode Krim,istok Drzave a Ameri sute
GOVNJIVA MOTKA ZA VLADAJUCE COBANE DAVNO NAPISANO. Treba uslove za demokratiju stvoriti!
nisu prepreke, nego su čak i prednost sve dok "djelovanje destruktivnih politika bude prisutno, bez obzira na to kako to vide Milorad Dodik i njegov SNSD ili Dragan Čović i HDZ...... PA ZASTO ONDA NOVINARU NE PROMJENE USTAV BEZ OBZIRA STA HRVATI HDZ(90%GLASOVA )I SRBI SNSD(70% )GLASOVA) ZELE
@Yesyesy Da ne bude rata.
BiH treba 5 stvari: 1).Proglasiti kompletnu BiH distriktom medjunarodne zajednice pod punim nadzorom SAD i to na 10 godina. 2) Zakonom zabraniti sve nacionalne stranke koje su vodile rat. 3) Formirati expertni tim i istraziti krupni kriminal pod pokroviteljstvom samozavnih Poglavica tri plemena. 4) Dozvoliti samo rad i djelovanje gradjanskih stranaka i to jedan covjek jedan glas uz elektronsko glasanje, 5). Ukinuti entitete i kantone i sve nadleznosti prebaciti na gradove i opcine.
@Spectatorr I da sve to vodi jedan predsjednik i podpredsjednik BiH sa najvecim brojem glasova dobivenih od gradjana BiH.
@Spectatorr slazemse al nemoze se sda ukinuti jer smo najaci slazemse da moramo biti disktrikt 10 godina
ne treba nam novi ustav imamo onaj ustav prije rata gdje je i izglasano na referendumu, samostalna drzava Republika BiH. Znaci treba postovati ono sto je izglasano 90tih na demokratski i civilizovan nacin.
Isto kao što demokratija ne pamti ovakvu "apsolutnu vlast manjine". Je li ovo znači kako treba institucionalno eliminirati Hrvate čisto da se to kaže narodnim jezikom - puno jasnije je to objasnio Bakir neki dan šta se sprema za manje od dvije godine - tko preživi naravno.. ?
Ovdje samo stranci mogu pomoci, ovi smradovi mogu se "dogovarat" ovako iducih 100 godina
Zvizdic ce tek sada da zakuha za bakirom,sefikom i sexy ministrom
Nova američka administracija je odlučila riješiti situaciju na Balkanu, pogotovo u BiH. Najave su sve glasnije, i zbog toga su se digle "bijele vrane" i sa zapada i sa istoka da pokušaju završiti posao dezintegracije BiH što prije kroz različite napade kojima smo svjedoci ovih dana. Samo - karina !!
BiH je idealna za testiranje teorije Platonove države. Hrvati neka budu filozofi jer su, fakat realno, najpametniji, Srbi će eto biti vojnici jer...ovaj, pa znate već ;) i Bošnje će biti robovi jer, opet realno, 99% ih ima kmetovski mentalitet.
Sjećate li se nakon eksplozije u Beirutu kad je Macron došao, ljudi ga vukli za rukav i preklinjali da ih Francuska ponovo kolonizira jer im je dosta korumpirane njihove vlasti. E to mi moramo uraditi kad Kurz dođe jednog dana u Sarajevo, ne dati mu da jede dok ne potpiše Aneksiju 2.
@Rusmo2 tako su muslimani razmišljali i u 19. vijeku u Beogradu, Nišu, Užicu i šta se desilo?! Djela su potrebna, stvarna opipljiva djela! Ovako ako se nastavi ovdje za 10 godina neće biti ni 10% Bosanaca!
@gooUser1604997031 uh nedaj Alahu dragi bogu
bihOS > settings > general management > reset > factory data reset > ok
Welcome back Republic of Bosnia and Herzegovina