Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Semire, normalno da ce ti pasti site ako si na najjeftinijem hostingu. Malo to plati :D, posto stranica nije hakirana nego se ljudi zaintresovali poslije emisije i kada imas 200 - 300 posjeta (a bilo ti je i vise) istovremeno tada dosta hostinga puca :D i imas gigantsku vijest i gigantsko otkrice, samo malo ulozi u resurse da to prati stvarno stanje ;) Pozdrav i sve najbolje
odlican post Munire, u pravu si... malo konekcija na server i eto kraha!
navinarima bitno jedino da se baneri reklame pokazu 1000 puta ;) to je 10 klikova puta 0,02 € sto daje pola marke od ovakve nakaradne vijesti. Da je hakovana stranica pisalo bi koja je grupa hakirala a ovo je klasicno padanje servera usljed nedovoljno resursa....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je naucnik iz Berlina otkrio ovo kod nas, bila bi planetarna senzacija i mi bi se busali u prsa od ponosa. Sreca pa se Semir ne oslanja na podrsku nasih ljudi! Samo naprijed!
ali ovo na ''Discoveryju'' hahah klikse :DD
Svi koji sumnjaju trebaju otici i posjetiti piramidu sunca, posjetiti tunele, pa ce te se uvjeriti da postoji, a mi kakvi smo, prije bi otisli u vijetnam da pomognemo nekom pronalasku nego pomoci nasem covjeku...istorija civilizacije bice izmjenjena...ubrzo..
Marsovci, moj Semire, Marsovci ! Ne zele da Bosna postane energetska velesila pa su spremni na sve !!!!
go emir! go baznijan piramids!
Sto klix.ba laze da je hakirana stranica, kad stranica radi? :D http://piramidasunca.ba/bs/
A niko da spomene da je na kraju emisije narrator s*** sve sa komentarom da je cijela prica piramida najvjerovatnije izmisljotina......
Ja ne kontam ako su to piramide, a on kopa vec 10 godina i vise i da nije nasao nikakav nakit ili neki drugi trag koji se nalazi u piramidama. Hajde da kopa godinu, ali za 10 godina nista nije nasao.
Koliko sam upoznat, otkopavanje je bilo zaustavljeno neko vrijeme. A i ako nema piramide, treba je izmisliti ;)
Gospodine Osmanagicu, samo naprijed!
Licno sam gledao emisiju gdje je Dubravko Lovrenovic rekao da ce se spaliti na vrhu piramide ako dokazu da ona postoji .Dolazise silni strucnjaci koji su dokazali da je to nesto sto je ljudskom rukom izgradjeno.Hocu reci sve sto bi iole licilo na napredak Bosne i Hercegovine. u bilo kom smislu imamo ljude koji kazu da to nema kod nas sacuvaj boze.Znaci ljudska zavist ,ljubomora i ko zna vise sta. To ti je po onom nek komsiji crkne krava. E imamo piramide ,nacice i naftu sama izvire ,ima srebra i zlata samo da nam politicari jos malo pocnu raditi za narod.
a jeste li mozda razmisljali da vam server padne od preopterecenosti nakon vaznih dogadjaja a ne da vas neko hakira?
sine kako ne padne fb ako je u pitanju preopterecenje ?
kakve piramide to su ostaci kamenih zidina srednjevijekovnog grada visoki
Koji jad, ajd malo pogledajte to drugačije. Postoji velika mogućnost da je upravo Semir naredio da se hakira stranica kako bi privukao pažnju na sasvim pogrešan način. Senzacionalizam,populizam i naše glupo poimanje svijeta punog zavjera kako bi se zaradila koja marka od laži. Prije da je to istina..
Hoće Bošnjaci para od laži zato toliki minusi.. :D
Ukazanja Djevice Marije, kao fenomen datira od 1981. godine. Od tada je ovo hercegovačko mjesto, uz Sarajevo, jedan od najposjećenijih turističkih centara Bosne i Hercegovine, koje godišnje obiđe oko milion katolika iz cijelog svijeta. - Koliko nas vidi djevicu Mariju, a koliko piramide?
To je maslo one pizde Pudarica , mame mu se na*** hladno ...
Ako bude trebalo žrtvovati kakvu djevicu, tu sam...