Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al čovjek živi buran život. Danas u sudnicu jučer s Čovketom na burek u kafanu prošle sedmice na more. Kako stigneš :)
Sr-a-nja i drzave! :( Pauza zbog godisnji odmora. Bitno je da je Scepo na slobodi, da normalno radi, zivi, jes da je jadnik razveden i bez igdje iceg, al de, prezivjet ce on. Bosno moja, zemlja apsurda i hajvana.
Čovjek je nevin sve dok mu se ne dokaže krivica, kako to važi sa Radončića važi i za svakog drugog građanina BiH. Onome kojemu krivica nije dokazana - nevin je.
Kako se scepin zuti listic primirio u zadnje vrijeme :-) Nema vise ni Dubravke , Bakira ne da nema vec se on probio na sami vrh i uredjuje sada veselu svesku . Turska i Erdogan vec odavno nisu vise prijetnja BiH , naprotiv , sad su nam najveci ahbabi ..itd... Tako je to , divlji vepre , lovci ukrote sve .
Sad kad se ispred sudnice okupe Fahrini kerovi, kad pocnu aplaudirat, ko da su iz Kusturicinog filma Dom za vjesanje.
Da mi je viditi Radončića u kupaćem kostimu , hahahaaa.
Eeeeee moj Radoncicu, nece tebi Bake halaliti a ti se ufatijo njega pomesce vas sve Konakovic buduci je kandidat za presjednistvo prica se!
Kotrlja li se sta Scepooo?
ako ga i osude covjek ce dolazit tamo ko na radno mjesto, imace topli obrok, godisnji i regres
Fahro i Srbija su rođaci po ženskoj liniji.
Usutio se Scepan nakon sto mu je Bakir opalio vaspitnu. Daj Boze da i ne bude samo jos jedna farsa, iako puno ne sumnjam da je crnogorac sa slike zasluzio da ostatak zivota provede na robiji (a vjerovatno ce na kraju na ministarskom mjestu ili u Parlamentu sa Radeljasem i slicnima).
Kakve odmore mater vam vasu lezite po citave dane i jos odmor imate...
Koja smo mi drzava...slucaj jos otvoren...ali moze se cekati...idemo na godisnji...ccccccc
Zar nije ocigledno? ;) Bakir ga salhe na sud jer je poceo surovati sa covicem hahaha
ejs na odmoru bili.... hehehe kakvo sranje od države...