Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto- stari most, vijecnica, ferhadija...sve se obnovilo na kraju, manje-vise..a zao mi igubljenih zivota bezveze i sadasnje mrznje medju ljudima
@serbdrinasloboda aj ne blebetaj pseto Nisu ubijali srbi,ili muslimani ili hrvati nego i srbi i hrvati i muslimani zlocina je bilo na sve strane svi su ubijali da bi se odbranili i prezivjeli uzivaj u slikama pseto jedno, nemoj odma o ratu komentarisati
@serbdrinasloboda.... ..sta se tacno desavalo u dzamiji? u dzamiji ubijali ljude?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
lijep događaj za vjernike. niko ne bi trebao pisati ništa loše u vezi obnove dzamije u banja luci. stvarno moraš biti zadnje smeće da bi napisao nešto negativno.
drago mi je da je proslo bez problema to je dokaz da mozemo zivjeti zajedno samo dobra volja i gledanje u buducnost
Joj jeste dosadni sa ovim prepucavanjem.
Rušenje 614 džamija u BiH nije bila posljedica rata. To je bio jedan od ciljeva agresije, jer gdje nema džamije nema ni bošnjaka a gdje nema bošnjaka nema ni Bosne. to su agresori dobro znali zato su ih rušili.
Jel i Babine racunate u agresore ili to vodite kao medjusobno klanje balincadi.
Ferhadiju smo obnovili, sljedeca je Aladza u Foci. Nemojmo zaboravljati i Aladzu
Krajiška ljepotica.
Necete se smiriti dok ne bude po jedan verski objekat po glavi stanovnika :) Lepa dzamija.
bez obzira na kompliment morala si pecnuti, ha :)
@as83 Pa cico, rekoh verski objekti, nisam izdvojila dzamije. Postujem veru i vernike, ako je to to sto ljude cini srecnima, ali je totalna budalastina da ima crkvi i dzamija ispred svake kuce, malte ne. Ja sam vise za ovo, sagradi nesto grandiozno, lepo, pa nek se vernici potrude da dodju do te gradnje, ako im se dolazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
poturice uzivaju uz banjaluckih cevapa
Cijela Banja Luka stala zbog Ferhadije. Takoni treba, nek znaju papci sa Grmeca sta je istorija.
znaju barem da ste poturice
...istorija je da su turci, kao neslaveni, ođe bili osvajači. ka šta su bili i ugari i bečlije, jedni ka huni, drugi ka germani. to j eistorija. ostalo su vaša intimiziranja sa osvajačima. po vjerskoj osnovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bez incedenata pokazase se srbi bolji domacini od muslimana hahah
Aham,a sta je bilo 2001 kad se je skupilo 4000 srbskih radikalac pred stavljanjem kamena temeljca?
@Ajdin M 2001 je proslost vi nekidan pobacaste cvijece i svijece koje su srbi za mrtve upalili iz razloga sto jos zivite u proslosti , srbi se izgleda probudili i idu dalje a bogami koliko vidim vi muslimani sa pojavom radikalnijeg islama idete u proslost to jes nazadujete .. mislim nije da anvijamza srbe ja sam hrvat ovo je samo objektivno gledanje na vas problem
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
poturice vole sto su ih turci poturcile
Imate pozdrave od 78 miliona turaka!!! Dodik se skamenio. :)
samo da od tih 78mio, 20mio kurdi
inace su turci velesila koje se svi boje hahah glupi bosnjo slavi osavajace I okupatore
120 autobusa? axaxaxsxaxsa. i sada natrak u 23% poturice turiste
dzamija simbol poturcenja i simbol zlocina turaka nad Srbima. Danas poturice velicivaju okupatore koji su nekada ukrali djecu i poturcile...
...alaham, i crkva je simbol pokrštenja. bijsamo mnogobošci.
@SvetiJuraj ...paša moj, džaba vrdaš. promjena vjere je promjena vjere. babo bio mnogobožac, a sin kršćanin. nemoš kontra principa. i logike.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)