Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni srbi. Uvijek pravili kuće po brdima i na svježoj havi, dok glupi bošnjo uvijek uz potok i rijeku, pa onda frka kada su poplave, vlaga i najezda glodara i gmizavaca...
Konacno magla, jedva smo prezivjeli tri dana bez...
Bilo je tesko za disati je li tako, udahnes pa ne moze covjek toliko cistog zraka da podnese. hahah ;-)
Uzas, ali sta mozemo, to je Sarajevo u zimskim danima.
Smoga vazda Bilo cuj zicaru pjeske ba zdravije je.
Dobro sam hvala, jos uvijek na godisnjem. Vrucine su opasne ovdje sta da ti kazem . Zavidim vam na snijegu, sta cu jace je od mene ;)))
kod nas u swedskoj zrak cist, hladan mirise na swedske planine i sjeverno more
Allahu dragi čovjek bi pomislio da je u Pekingu.
@SheRains draga takav dojam se ima, ali ja mislim da ova magla i smog što ga ima najviše utiču planine kojima smo okruženi. Kad je ljeto i dobra vidljivost kud god se okreneš vidiš naše visoke ljepotice kako se zelene i odišu svojom impresivnom ljepotom.
@SheRains draga pa nema ga sada ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema nam hajra
Magla svuda..magla oko nas, iz daljine jedva cujno dopire tvoj glas 🎼 neponovljiva J.Lisac
gledaj nam auta ko u cernobilu
hahaha Brzo smo se i ponadali da bi nam malo duze moglo biti lijepo vrijeme, bi nam kratkotrajno radovanje.
Kako mi je aerodrom? Je li mi v'oma hasta?
dugo je trajalo
Ja ne znam sta vi hocete.Da uopste niko ne lozi tj. da svi odmah sad prestanu lozit i da se prestanu dimit dimnjaci opet bi bilo magle jer je ovdje KOTLINA ...da li vi to razumijete ne mozes maglu ukinut' nikako...drugo je sad to sto ta magla zadrzaje sve one necistoce iz dimnjaka ali imam osjecaj da ovdje neki zele ili misle da mogu i maglu zaustavit...e pa ne moze gospodo
Izmjestit gra na Romaniju, Sokolac ili Pale i nikad neće bit s moga ...! ! !
@halal passat Ja predlazem da izmjestimo neku planinu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)