Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim ovu nasu BiH,volim Sarajevo i dostojanstvenost!
Ćevabđzije i burekđzije zadovoljo trljaju ruke:)))
Pa narode, ovo nema nigdje, samo u sarajevu.
ZBOG SAMOG DOGAĐAJA, VJERUJEM DA ĆE IM SAREVO OSTATI U SRCIMA ZAUVJEK. dOLAZIT ĆE OPET, PA OPET. :) Od svega mi je najdraže da zadovoljni odlaze.
Tekbir !!!
jesu ovi DIVOVI mocni papa ima dosao na proslavu titule koliko je cesto osvajaju ....
Kada ce svijet skontati koliko je Sarajevo ustvari otvoren grad??? - SRBI UBILI vise od 11.000 civila samo u Sarajevu - (Hercegovacki) Hrvati zagovaraju podjelu drzave - HDZ iz Hrvatske zagovara takodjer podjelu BiH a mi smo danas u Sarajevu ugostili sigurno 60.000 tih istih Hrvata? Sarajevo je bilo i ostalo multietnicko. Ovo je jedan od dokaza! Dobro dosli u BiH metropolu!
Višestruko koristan i lijep događaj. Hvala svima.
Onaj čopa nos.
Odlazi cirkus iz našeg malog grada, odlazi cirkus i ja se pitam sada ko je bio domacin, a ko je bio gost.........
........l' je sve bilo samo fol da l' je sve samo jeftin trik il' sve te maske kriju bol i neki sasvim drugi lik .....
Laku noc dame i gospodo eto i ova predstava je zavrsena nadam se da ste uzivali u njoj bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine Nadam se da cemo se jos videti u nekom drugom gradu na nekoj drugoj predstavi u nekom drugom cirkusu Odlazi cirkus za sve je bolje tako mnogi su predstavu shvatili do sad nove pajace ce masa naci lako jer drugi cirkus ce doci u nas grad