Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeb'ali vam krediti majku nesposobnu, znate li ista bez kredita uraditi,,,ko ce te kredite vracati pic,ka vam materina svima redom!
Zato nam i jeste cijena potrosacke korpe jedne prosjecne porodice kao da zivimo u Zirich-u a plate kineske...
1. Plate nisu Kineske .. nemojte da lažete .. 2. Ako ne uzmeš kredit .. neće 60% naroda dobiti platu ... i eto ti kolapsa sutra ujutru ... Ovako to mora biti.. sve ćemo rasprodati ... ne znam kako vam više nije jasno da ovo ovako mora biti .. kamen tone u moru .. i to je to ... Kakvo crno nadanje ... Ko hoće pare .. nek krade ili nek bježi na zapad ... dok još može .. Znači još jednom ponavljam .. spasa NEMA !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glavni problem je pogresan buzdet koji se uzvojio na insistiranje sdp-a a sto je bio i jedan od razloga razlaza sa sda...drugi problem je nesposobno i korumpirano ministarstvo na celu sa guzonjinim sinom...za tri godine ne da su zaustavili propadanje zdravstva koje je koliko toliko funkcionisalo nego su ga gurnuli skoro do dna...i dok je Faris bio bivalo je svsta a od kad je sdp preuzeo bolnicu ukcs ne zna se vise ni ko pije ni ko placa...a u stvari ko zna u koju ce svrhu ovo novo zaduzenje uopste se i upotrijebiti...
od 5,5 miliona iskoristice se samo 20km za pravu svrhu sve ostalo ce "nestati" na platama i "ulaganjima"...
ubi nas niksic
,,Na glasove iz klupa da je ministar zdravstva trenutno bolestan,, hahaha
Eto narode moj kad vam djeca budu robovi zaduzenja ulickanih majmuna koji dizu dva prstica i smiju se ko kreteni na tv ekranu sjetite se za koga ste glasali na izborima i nemojte kriviti njih jer ste svi vi zajedno sa mnom krivi za ovo stanje.
Kaka ciganaština od entiteta. Diže kredit od 5.5 miliona eura. Pa takav kredit može dić firma sa 100 zaposlenih. Nastranu štetnost dizanja kredita.
meni drug na kafi kaze nije sve tako crno a u pizdu materinu gdje nije ,sta ima dobro .dug samo raste i raste u pizdu materinu kada ce se ovo sve zavrsit zna li iko .vec 30 dana nisam procitao lijepu vjest sem 66 puta da se bale povrjedio .
pa eto sjedio si na kafi, vidis da nije lose
Uzme se namjenski bezkamatni kredit za kapitalna ulaganja u zdravstvo digne se kuka i motika da kritikuje. Izdaju se obveznice u istom iznosu po kamati 8% i to bez ikakvog traga kakva je namjena sredstava i niko nista. Izgleda narod bi najvise volio da je na vlasti ko se bukvalno razbacuje milionima bez ikakvog rezona i pameti i tad niko nebi kudio vlast sigurno.
Ma hajde ba, šta fali, građani će vratit kredite, nema frke.
Neće se kredit nikad vratit ... samo će rasti ... uz oduzimanje imovine .. i teže uslove života .. tako to ide ... to je to .. Šta nije jasno ???
a kreditna stopa max, i to mjesecni obracun tako da bosnjo vrati 5.5 M glavnice + 10 M kamate..... samo sto taj podatak ne ide u javnost!!!!!
zadužite, zadužite da birači otirači umru!
Nakon tolikih godina vladavine nacionalistickih stranaka, koje su radile samo o svom interesu, sada imamo situaciju da, ako nesto zelimo da unapriejdimo i uradimo, moramo da se debelo zaduzimo. Kako da covjek bude pametan i da ocijeni da li ce nam se to donijeti vece koristi nego gubitke...
hahahahahahahaha malo je..
"...jačanje zdravstvenog sektora putem restrukturiranja i jačanja primarne zdravstvene zaštite, uvođenjem porodične medicine, kao i jačanje procesa donošenja politike putem razvoja i implementacije sistema monitoringa i evaluacije učinka zdravstvenog sektora..." ove bljezgarije nemaju nikakvo konkretno značenje, a mi mirno gledamo kako nas banda gura dublje u ponor..