Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mu se na licu da je nevin i blazen, nije kriv i nedamo ga, nedamo naseg glavonju glavasa, nevina ovcica i nije za raznja. amin i amen!
ko mu dade ime imao je dobre namjere, al se očigledno gadno...
fino bi bilo da urednici ovoga portala zaposle nekog lektora i da malo smanje COPY-PASTE novinarstvo.
Kondom Glavas bjezi u Katedralu samo ti je tu spas jer po katolickim katedralama spasavale se sve ustase za vrijeme WW2 dok se nisu docepali Amerike i Australije. Samo ti je spas u katolickim Bogomoljama, te institucije cak imaju sveca covjeka koji je vrsio zlocin nad Srbima na Balkanu. Svo zlato i dragocjeni nakit koji je pokraden od Srba koji su zvjerski pobjeni zavrsio je u Vatikanu