Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.\"...jer strani donatori, od kojih smo najviše podataka očekivali, nisu nam ih željeli dati...\" zar vec narodu nije jasno da svi ti strani donatori samo korise situacije kao sto je bosna, gaza, afganistan,....da bi na \"toboznoj ljudskoj samilosti\" okrenili novac, koji na kraju dobrim dijelom zavrsi tamo gdje nije ni namjenje....asvi ti prijateljski donatori se samo bogate na tudoj muci i preko sumnjivih humanitarnih organizacija peru i obrcu novac....
HAHAHA,pa naravno da stranci ne daju podatke kada su oni prali pare preko nas sa IKAR konzervama,dotrajalim smecem sa zapada,a novac,pa novac su dijelili sa nasim dobrotvrima,politicarima i bizmismenima.