Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahhah e nek sam i ovo pročitao da je njihova genetski modifikovana hrana zdravija od našeg hagra, sarme, dolme, itd. Samo se vi "zdravo" hranite a nama ostavite da na 57.mjstu uživamo :))))
@lik5 Idi ba natovi se i eksplodiraj negdje u Njemačkoj...
Nema zdravije od domaće slanine i čvaraka.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
ja u svom životu još meso nisam kupio u mesari ili negdje sve uzgajam sam sa svojom porodicom imam normalan posao život i meni neko servira da je u francuskoj i holandiji gdje krompir imaju u prahu zdraviji od mog kome je sjeme 60 godina staro gluposti !!
Pa niko ne tjera Bosnju da jede pite i cevape svaki dan. Nase povrce i voce je bas dobro , puna pijaca toga pa izvoli.
Đeš bola' zdravije od sarme i bureka! :D Nemaju oni pojma!!
Ovaj tekst je klasicna dezinformacija. Bio sam u Holandiji 2 godine na faxu i mogu iz prve ruke reci da ovaj tekst veze nema sa realnoscu. Gore je hrana tako jeftina da Holandjani masovno idu u Belgiju i Njemacku u kupovinu, a usput i tenkaju jer je gorivo u Holandiji medju najskupljim na svijetu. "Zdrava" hrana koja se ovdje hvali nema nikakvog ukusa, paradajz npr. super on izgleda ali je bljutav kao i sve ostalo. Usput da dodam da su Holandjani sami ispitali da li je ta eko hrana zdravija ili bolja od obicne iz Aldija i dosli su do zakljucka da je to sve havljika.
''Oxfam je rangirao zemlje prema dostupnosti hrane i njenoj kvaliteti te prema cijeni. Također je uzeo u obzir postotak pothranjene djece, raznolikost hrane i pristup čistoj vodi, kao i negativne posljedice za zdravlje poput pretilosti i dijabetesa." Ima li Holandija pothranjene djece? Ima li Bosna? Jos pitam. Radspitajte se i za cijene, bio sam tamo ,znam. Nemojte bit zatucani, molim vas
Nevjerovatno je da je 60 komentara i natkomentara preskocilo ili nije razumijelo tekst?! Ne raste sarma ,cevapi itd u prirodi.:)
al raste kupus, tele (krava. june ) na livadama tegovima naše zdrave još ne zagađene zemlje !
Pa vidis da svi pisu o gotovom jelu:) A to koliko je zemlja nezagadjena je druga prica. Ima i zdravih dijelova ali je veci dio veoma ,veoma zagadjen. Samo jedna mala ***nija smeca koju kisa sapira i zemlja odnosi u podzemne vode zagadi ogromno podrucje. Na takvoj zemlji raste " zdravi " kupus,paradajz itd. Da ne govorimo o prskanju.
Dakle genetski modifikovano sranje kojeg oni nazivaju hranom je zdravije od prirodne hrane? Hajde nek sam i to pročit'o. Doduše pošto se pod pojmom "međunarodne" uglavnom misli na organizacije sa političkog Zapada koje 'guraju' genetski modifikovano sranje u svijet, ovakvo me istraživanje i ne čudi toliko.
Sigurno nisu uzeli u obzir cevape, inace bi bili na prvom mjestu :D
A morski plodovi??? Npr. kad janje padne u more i tako to...
Nema zdravije od domaće slanine i čvaraka.
Ubilo se za zacepljenje krvnih sudova...
Hoćeš malo, aj neće te vidjeti hođa, hahahahaha
Nismo loši:)