Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedan pokazatelj da je u rsu dikatura
Još jedan komentar koji je pokazatelj tvoje inteligencije, brz i glup!
Xaxa Mile e sprda sa ISIS-ovim ustavnim sudom...dosta je bilo Mile, raspisuj drugi pa da se razilazimo
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
..ko se ne prijavi kao saučesnik,rudonja će ga putem skajpa izbacivati iz stranke😂😂😂😂😂😂😂
kakav je to karakter , kriti se iza naroda pa gdje su ta tvoja velika damu ??
@drinsky1 ko ? ko se sprda ? klonovi ? pa to su obicni dupelizci , pojeli bi gofno da ostanu gdje su sad
@drinsky1 mater vam je...m , tebi i njemu... u pakšu
nema gorih gena od rumunskih
joj , đe si goli otoče!!!???
Ukino ga Alija 01.03.1992 kad je završio uništenje Jugoslavije
Odlično, svima prvo krivične složiti, pa novčane kazne izreći minimalne 5000 KM, a Dodiku i Željiki po 5 godina zatvora i problem riješen u BiH. Pa da vidimo ko je glavni baja!
Stvarno smo ruglo od drzave! Ovdje vise niko nije normalan, svelo samo na jednu stvar ko kome pripada!Svi smo mi nasi, htjeli vi to ili ne.To je jedina stvarnot, ostalo je samo farsa:-)
Stvarnost*, molim za oprost, naduvan sam:-)
Oprosteno ti je ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Nürnberg sa ovim seronjama, pa nek im tamo sude- tamo se sude nacisti!!!!
Meni ovo lici vise na sektaski fanatizam i prosto je opet. Ako si bio upetljan, ma hapsi sve!
nemorate preko klixa glumit i omalozavat narod bujrum u sarajevo cekamo vas ko zapete puske nije ovo banjaluka mi smo gostoprimiv narod posebno za vas
Jasno je sve, Dodik hoće da se prikaže kao žrtva, kao i snsd. U slučaju da budu uhapšeni, napravit će proteste širom RS-a i ubrzat otcjepljenje.
SLOBODAN VASKOVIĆ:SNSD u slobodnom padu/Debakl u Banjaluci, Srpcu i Gradišci: Dodik u nokdaunu i na rubu sloma; Radojičić iz straha počeo da pjeva pod šatorima i da dijeli meze http://balkanbreakingnews.com/2016/09/29/slobodan-vaskovicsnsd-u-slobodnom-padudebakl-u-banjaluci-srpcu-i-gradisci-dodik-u-nokdaunu-i-na-rubu-sloma-radojicic-iz-straha-poceo-da-pjeva-pod-satorima-i-da-dijeli-meze/
BugsBunny slazem se sa tobom u poredzenju genocidke i Dudka sa Sjevernom Korejom i Kim Yungom
misliš naslijedio babu na položaju po uzoru na sjevernu koreu ?? samo ko bakir ili milorad...
Jebote...koje izrugivanje drzavi u kojoj su se rodili, zive u njoj I od nje, koju su besmisleno izranjavali I pokusali unistiti. Koji su to banditI, nije ni cudo sto ih svijet ne voli
@Zilot - takvi kao tidestruktivci, Bosnu " razvaljuju" hiljadu godina. Smrdo, bosne uvijek poslije takvih kao ti ima sve više, a Bosanaca najviše, Zato, Dodikova obečanja su ludom Radovanu - radovanja!
@Zilot - ti si postao destruktivac onog trenutka kada si pomislio;" e sada je došlo moje vijeme". Nisi znao da će dolazak tvoga vemena biti odloženo u nedogled - izdajom koju si počinio!
Posto je ocigledno da ne mozemo sviju strpat u zatvor fino lijepo predlazem da svima posaljemo osim organizatorima (njih u zatvor) cestitke u iznosu od 10.000KM ko ne moze da plati nema problema uzet cemo dio zemljista ili napravimo otplatni plan pa od penzije skidamo svaki mjesec i svima fino.
hapsi bagru :D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 DRUGOVI MOJI DOLAZI VRIJEME CORKE☝️️