Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bacanje para..Bogati postaju bogatiji ili ona nasa stara poslovica :"Para na paru , us na fukaru".
jeli znaju kinezi da se ovdje kolje svakih deset do dvadeset godina? ko ima samo daje papire u bih da mi je znati?
...Međutim, CIJELO VRIJEME izgradnje bilo je praćeno raznim problemima, od kojih je najveći problem bio dogovor s privatnim zemljoposjednicima na... _____ NINA, vrijeme je beskonacno i moze biti SVO VRIJEME, nikako CIJELO. _____ Pojma nemam o ekonomiji, ali znam da bez novostvorene vrijednosti (proizvodnja i ostalo) nema napretka.
suplja prica, mi cemo ovo ono sta su napravili do sada: garaze
Zato sto ne znas da je Brcko trgovinski centar, to je grad trgovine
trgovine,kockarnice,kinezi,kinodvorane..... hajde sve je to fino pogotovo ako se narod zaposli ali nekako je to sve u fazonu -kupi jeftinije -prodaj skuplje. nema proizvodnje a bez proizvodnje bi i svabo prop'o nadam se samo da se to nece pretvoriti u najveci balkanski kupleraj sa drogom , svercom svega i svacega itd.... Nadati se da ce na dobro