Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitike omladini. Jel niste mogli naći sok proizveden u BiH?
Tih nema na policama sve stranacko smece... nazalost
ako je po zaslugama i znanju, aferim.
čestitam i bravo, a šta ćemo za ostale? nek gledaju odakle je vedro?
Istina da Sarajevo bar koliko toliko pruza pogucnost skolovanim ljudima da dobiju poslove,,,jebiga dobro se sjecam moj komsija iz TZ,,Koji je bas bio nafuran na skolu i znanje,,ovi nasi iz TZ su ga tako rec otjerali,,,dok ga je Sarajevo prihvatilo i sprjecilo njegov odlazak u USA,,,Ponudili su mu posao ljepu platu i sve,,
Koji kuratz stave ove sokove i keksove na stol kada niko to ne smije uzeti?
cestitke i sve najbolje u buducnosti.
Fruktal sokovi na stolu!!!! Dobar ste primjer studentima. A gdje ce se zaposliti oslale stotine studenata obzirom kako podrzavate razvoj privrede. Osoblje na fakultetima je dno dna i dobro ovi studenti pojma imaju i o cemu obzirom ko ih uci. Sama sam imala priliku da se uvjerim da nemaju pojma kakvo je stanje u drzavi kada je u pitanju privreda (cast izuzetcima) a jos manje ih briga sta rade njihovi studenti kad zavrse te jadne fakultete samo se bore za vlatite g...i pare zgrcu na kojekakvim projektima od kojih niko nema nikakve koristi, osim njih samih naravno.
i sutra ce oni da prenose znanje a dana iskustva u struci nemaju,, ebes nase obrazavonja
Ako je bez stele i po zaluzi, svaka cast i studentima i PMF-u, neka se i drugi fakulteti ugledaju na njih!
svaka čast samo šta su se namrgodili ovako kao da su došli na prinudan rad :D
franjo...valjda mu dali ime kad je srusen stari most
Rile zakon
Vidite da se ipak moze bez stele....