Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je Mirza Hatic otvorio striptiz bar a poznato je da se po sobama istog hotela vec dvije godine odvija prostitucija od strane gazde velveta i hatica gdje turcini i politicari po 600 € daju za noc to je ta tkzv Elitna prostitucija za koju svi znaju a niko ne zna fol javna tajna...
Ovaj hotel ima bolji lokacijski polozaj i od Bristola i Evrope. Kod Bristola kad delegacija stigne nema se gdje okrenuti, okrecu se oko nekakve saksije a u Evropu kad stignu rasporedjuju se po trotoarima ( ne mogu do bankomata otici)
Čuj nije im niko ništa rekao rekao vam je sud prije godinu dana i morao je ovako da sprovodi riješenje jer ste nelegalni korisnici imovine!!!
Da ste prije godinu dana podržali rad stečajnog upravnika i danas bi radili,međutim isti Čengić i Alić pretukoše Memića( prvog stečajnog) i prijetiše i drugom Dervišiću i djeci njihovoj pa se oni uvališe nelegalno,a radnici ovi što kukaju ih podržaše u kriminalu tzv. platu! I ŠTA SADA? Traže od javnosti podršku za krimunal,sud zna sve i kako je i šta je ustvari!!!!
Ma leglo dilera i prostitutki bez pedigrea. Neka se i ne otvori vise. Naravno, da je zrtva sistema, to svakako jeste. Ali postoji mnogo drugih znacajnijih objekata koji su zatvoreni i ugrozeni. Jeste li zaboravili Zemaljski muzej?
Bas me zanima koliko taj Cengic placa ove reklamne tekstove po Klixu?! Stvarno se pretjeruje sa pausalnim informacijama, nepropitanim izjavama, neobjektivnoscu, neprofesionalizmom.
Muko moja pređi malo na drugog, čovjeka dinastije
Ovdje je izgleda napravljeno da nista nemoze funkcionisati,,cak i ako uspijes ubit ce te tvoj namiliji komsija koji ti se srcano nasmije preko prozora,,,,,
odlucite se sta je simbol Sarajeva,sebilj ili holiday inn?Ili nesto trece?
Kažu jedan od simbola grada(šehera) ima ih još RATKOO, OOOOO, RATKOOO
Hotel i sve druge objekte su gradili ljudi iz cijele Juge novcem koji se izdvajao za olimpijadu,a sad lopovi,kurve i sotali maloumnici koji su se uglavnom spustili do grada mesetare istim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Park prinčeva + Abdulah Ibrakovic = korupcija mito jel tu Ibrakovic upleo prste lose se pise svima pere pare i u hotelima ccccc
ZASTO UNISTAVATE SVE STO POCINJE DA RADI DOBRO I POKAZE DA SE MOZE NESTO NAPRAVITI KOD NAS
Barem smo po necemu u prvih 10 u svijetu http://travel.aol.co.uk/photos/ugly-hotels/98872/?ref=20395474
Sta je sa Fetahagicem?!
Nama i Svicu da daju mi bih je unistili, takav narod...
Hocemo li mu halaliti? :)