Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Joško Molim te koje si godište i šta imaš protiv Josipa Broza
Lik koji snima strijeljanje psuje kako mu se ispraznila baterija a prije tih neviđenih divljaštava te iste TERORISTE(dokazane ne virtualne)pop spc škropi\"svetom\"vodom po glavi. Na suđenju miloševiću svjedok je svjedočio o događajima u logoru sušica kod Bratunca ili Vlasenice,neznam,sam milošević nije negirao te zločine samo je rekao sudijama da je prosto nevjerovatna monstruoznost zločina. Jedna od situacija je ta da su srpski TERORISTI na improvizivanu binu natjerali oca i sina i skinuli ih do golog i natjerali da jedan drugom vrše oralni se.x a potom su om u anuse gurali drške od metli.glavni u zločinima i ubistvima u tom logoru je bio izvjesni\"repić\".. itd itd Mani se nedokazanih stvari ako možeš razgovaraj argumentima i DOKAZIMA.Što prije svatiš da ste počinili najviše zločina i da je krivicu za zločine nemoguće izjednačiti tim bolje za tebe i za srpski narod. Bivši lider radikala Toma grobar kaže\"San o velikoj Srbiji je propao a šansa za njen nastanak nepovratna\"..
Slučaj Tuzla je isto diskutabilan,Jurišić osuđen u Beogradu za prenos naredbe NA VATRU ODGOVORITI VATROM,znači prvo su bradonje pucali po gradu a što su među pijane bradonje postavljeni i regruti to ispostavi oficirima i višoj komandi a plus tu djecu su potrpali na kamione sa municijom,da se zna. Dakle Srbi su počinili APSOLUTNO najveći broj ratnih zločina,oko 90% i zato su po Bosni svakodnevna hapšenja i otkopavanja masovnih grobnica.Ja ne znam odakle ti hrabrost da se uopšte javljaš po tom pitanju,mene bi bilo stid da sam na tvom mjestu. Ne poričem da je bilo zločina i nad Srbima ali se mora naglasiti da su to izolovani slučajevi.Klasičan DOKAZAN primjer su kazani u Sarajevu,dok su dabićevi srbi to radili sistematski od rušenja svih vjerskih objekata,DOKAZANIH logora,etničkih čišćenja,masovni strijeljanja,uništavanja gradova.....i na kraju rata DOKAZANI genocid u Srebrenici. Čak su i snimali egzekucije na video,nevjerovatno ali istinito ccc
Potpuno bez argumenata i dokaza govoriš,nešto posebno Harisa ne simpatišem ali bez dokaza govoriš,priloži bilo šta da i ja saznam neke stvari. Srbi su započeli rat,to nije sporno,furiozno su krenuli,kompletan arsenal naoružanja im je dala jna,naravno uz toliku silu očekivali su i blic-krig rat ali nebi tako,oduži se,momci u patikama su pružili neočekivano jak otpor i u tom otporu mnogi napadači,karadđićevi Srbi su izginuli i sad ti te poginule smatraš žrtvama.Ko se mača lati od mača i gine.Zločine koje su počinili srbi je nemoguće nabrojati,to je bio jedan sistem a obimnost zločina je toliki da će suđenja trajati decenijama.Možda ti sledeći put nabrojim DOKAZANE zločine nad Muslimanima Bošnjacima. Pominješ Dobrovoljačka i Tuzla.Kukanjac kaže 3(trećeg)maja je poginulo 6 vojnika od toga jedan civil(žena muslimanka),znam takvi kao ti kažu da su i žrtve niški specijalci poginuli dan prije :)))nije niko lud,vidio je svijet šta se dešavalo.Tuzla,kratko rečeno neznam.
Gospodin Komšić je za tebe izmislio život.Na tvoju žalost bit će ponovo izabran jer se radi o čovjeku koji je spreman na sve kada je u pitanju njegova Domovina.
Rep. Srpska je De facto stanje koju je podpisao i tvoj Haris i Alija ili ste opet po tome poznati bosnjaci zaboravili to? Ona postoji i nema vise vaseih podlosti podpisi,daj rec pa onda cemo po svome i noz u leđa e pa neces ko dobrovoljacka,ko lizbon,ko Tuzla .... itd. PORED MAFIJASA, T.ERORISTE, LOPOVA, FASISTE I GENOCIDASA HARISA nema mira u BIH.
JOS OVO ZLATKO KOJE PONIZENJE I UVREDA KAD SU STAVILI TVOJU SLIKU PORED MAFIJASA, T.ERORISTE, LOPOVA, FASISTE I GENOCIDASA DODIKA! BLJAK!
SVE NAJGLAVNIJE INSTITUCIJE SU BAZIRANE U GENOCITET TVOREVINI TAKO CE ONA MANIPULISAT U DIRIGOVAT KAKO HOCE BOSNOM I HERCEGOVINOM!! \"DIREKCIJA I GLAVNO SJEDISTE IZDAVANJA DOKUMENATA I PASOSA \" IDDEEAA\" SE NALAZI U BANJA LUCI? KO JE TO DOPUSTIO? U GNIJEZDU GENOCIDASA, ONIH KOJI SU ETNICKI OCISTILI BOSNJAKE I HRVATE, NJIMA JE DATO PREKO OHR-A, SPIRICA I TIHICA DA ONI DRZE GLAVNU ARHIVU I RUKOVODE DOKUMENTIMA I IDENTITETIMA BOSNOHERCEGOVACKIH GRADJANA? PA ZNATE LI STA TO ZNACI??? ZNACI DA CE ONI SUTRA ODLUCIVAT KO CE IMAT PASOS BIH-E I KO CE IMAT PRAVO DA GA TRAZI?! TO JE CRNO NA BIJELO JOS JEDNO CMENTIRANJE BETONIRANJE GENOCITET TVOREVINE UZ POMOC OHR-A!!! SVE DRZAVNE I ADMINISTRATIVNE USTANOVE GENOCIDASI SRBI SU UZELI U SVOJE RUKE UZ POMOC OHR-A , PIC-A, SPIRICA, DOKAZ JE DA JE SIPA U \"ISTOCNOM SARAJEVU\" A NE U CENTRU SARAJEVA!!! SIPu, OHR, TUZILASTVO BIh-E, MUP (POLICIJU) , KOORDINACIJSKI TIM ZA ULAZAK U NATO ( ANA TRISIC BABIC) ITD, DRZE GENOCIDASi!
A ISTRAŽIVANJE JE PROVELA SABINA DA POKAŽE DA JE NJEZIN ČOJIK NAJLJEPŠI U BOSNI I PRAVI DOMAĆIN I DA GA SVI VOLE I DA JE NACIONALNI GAZIJA.........ITD,ITD
Za Bosnu jedino rijesenje Haris, a te odlikase iz rata dalje od politike.
Jos uvijek u Bosni se biraju politicari po ratnim zaslugama...... Sto znaci bice rata.
Ma to Sejdo Komsic samo folira sa Titovom slikom u kancelariji, a kod kuce drzi u spavacoj sobi iznad bracnog kreveta sliku Harisa Silajdzica i kad mandari Sabinu sve pogleduje u Harisovu sliku i pita: JE LI RADIM DOBRO SHEFE??? STA DA SUTRA IZJAVIM ZA sarajevo-x?? Hoces li mi t napisati govor ili Sabina??
kad je neko najpozitivnija i najnegativnija licnost to onda samo govori o polarizaciji drustva, nikako o toj licnosti prema tome, ova statistika se moze okaciti macku o rep
evo u 2.58 h samo da tihic sulejmanu ale zora, staru majku prokaram.
Koliko su uposte ova istrazivanja relevantna to je sasvim upitno. Kada govorimo o Silajdzicu, ubdjeljivo trenutno najbolja figura koju imamo i koja najbolje igra u interesu citave Bosne i Hercegovine. Sve negativne struje i predstavljanja zna se iz kojih esnafskih drustava dolaze. A po definiciji \"kompromisa\" zna se ko najbolje odgovara za medjunarodnu zajednicu. Da nas sto vise izdjeli i podjeli u cemu joj na celu pomaze Sulejman Tihic. A Haris se zna sto semta, da mogu i imaju cime da ga ucjene skinuli bi ga (viskoki predstavnik) sigurno do sada. Tako narode Bosne da smo se uzdali u tihica pitanje je gdje bi sad bili, bila bi nam granica i na Palama. 100 posto HARIS