Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...moš mislit kad curetak stane pred naše "gromade" od ministara. koji i sopstveni jezik natucaju. prajsles :)))
Postati ministar u vladi tako moćne,moderne,bogate ....sve naj naj Države je samo za jedan kratak komentar,AFERIM mlada Damo,AFERIM
@Wolfix odkud ti znas da su je cetnici protjerali mozda joj tata dezertiro jer nije htio da se prikljuci obrani ..?? jes ikad tako razmisljo to sto pise da je rdojena u foci neznaci da je i tamo zivjela ... ukratko plitak nacin razmisljanja
Tužno da naše gore list dolazi u domovinu kao stranac. Sve najbolje u budućnosti
Ma nemislim da je tužno to što je ova cura postigla, nego žalosno je da nam najbolji predstavljaju druge, a nas kriminalci i ratni profiteri.
@Wolfix obadva, kojekude, čak štaviše obrazovani Bošnjaci.
Sramota da je ta Aida predavala na nasem fakultetu, pogledajte snimak kod Duske Jurisic, FTV, kaze Uniso, umjesto usao..kome ce Ona predavati?
E moja dobra. Da si i Bih bila bi na birou. A Zvizdic da je u Svedskoj bio bi zasluzeno na birou. To su ti slicnosti i razlike izmedju BiH i Svedske. Bar smo na tebe ponosno.
Ne cujem ove sto galame na Focake...?? ;)
Mi Focaci smo dobro rasporedjeni. Welcome to Home... Rode
sto ce nama svedski model obrazovanja kad smo jako dobro neobrazovani po svom modelu, a i diplome se mogu kupit na sve strane !
uspjesni smo mi Focaci
Aferim za tvoje postignuce, ti nasu dragu Bosnu predstavljas u lijepom svijetlu, svako dobro ti zelim u buducnosti
@unmibh naravno, ali u svedskoj dobro znaju da je ona iz nase drage BiH.
svaka cast ... svakakvih komentara ovdje umjesto da budemo ponosni na curu ... nemam rijeci
sve cestitke. svaka cast
Svaka ti čast gospođice !
Na svaki clanak srbin dobaci svoje heroje.strah i trepet cuj to.