Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod mene jedan iznad Jajca jutros skocio
Svi na miljacku danas skokovi sa padobranom
mogao bi i nas bake jednu lastu ...
Moze i scepo sa svog tornja :-)
Tek drugo skakanje sa vodopada?? , ma ne lažite ljude ovde kad svi dobro znamo da je tradicionalno 449.skakanje po redu kao i ono u Mostaru.
Ko skoci odavde u mudima ima 2 kile
Pa ne skace u slap mehmede, ovo je slika samo za ukras, a naravno da za ovo natjecanje u jajcu treba ima ogromna jaja, respekt svima
Lako je sa starog mosta...ko skoci sa ovog vodopada bas ima herca. Za one koji ne znaju: ovaj vodopad je po protoku vode sesti u svijetu.
i ove godine će vam pobjediti Mostarac :D Lako mu je pobjediti u Jajcu kad skace vec sa Starog :D :D :*
nema meni sta pobijediti...sebi ce valjda. nit sam iz jajca niti favoriziram nekoga. bio sam i na starom mostu i na vodopadu u jajcu, i onako odokativno mogu reci, kad bi mi neko rekao da izaberem odakle cu skociti...prije bih se odlucio za stari
PRIKAŽI ODGOVORE (2)