Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
internet ratnici :))
ODIN..! JESTE SINE ALI TI SI JOS MLAD I NE NACITAN PA TAKO LUPAS GLUPOSTI..! NIJE U PITANJU SVEDSKA NEGO BOSNA I HERCEGOVINA..!MORAS MNOGO VISE DA UCIS I DA CITAS I PRATIS DESAVANJA U BOSANSKO-HERCEGOVACKOJ POLITICI..! NIJE TVOJA GRESKA...TI SI JOS MLAD I NEISKUSAN..!
malcom 16.09.2010. u 16:17 Svedska je podpisala sporazum sa Bosnom i Hercegovinom o dvojnom drzavljanstvu , tako da je od oko 70 000 bosanaca i hercegovaca njih 50 000 vec posjeduje pored bosanskog i svedski pasos .
GRESKA! SVEDSKA VLADA JE POTPISALA SPORAZUM O DVOJNOM DRZAVLJANSTVU...........! BOSNA I HERCEGOVINA JOS NIJE....! I TAKVO PITANJE JE ODLOZENO DO 2012 GODINE..! NEMOJTE DA ZALUDJUJETE NAROD NEGO GOSPODO OBJASNITE LIJEPO SVOJIM GRADJANIMA U SVEDSKOJ DA AKO SE NE IZGLASA ZAKON O DVOJNOM DRZAVLJANSTVU PROPADE SVE.........ONDA CE BOSANCI I HERCEGOVCI MORATI ODLUCITI........SVEDJANI ILI BOSANSKI DRZAVLJANJI!......!
Slijedeci problem je sto su svi oni koji su za vrijeme Tita mogli putovati su oni koji su isli u Njemacku da kopaju i rade teske fizicke radove, te su bas ta sekcija favorizovala Njemacku, i nisu bas ti pozeljni tipovi bilo gdje a kamoli u Njemackoj.
Imam dosta prijatelja iz Njemacke, originalnih Njemaca. Njemci su generalno Svijesni geopilitike na Balkanu, koliko se meni cini, i mislim da zele napraviti dobar bilans vracanja populacije koja se suprostavlja Rusima i Srbijancima na Balkan i bilans ostavljanja mocne Zapadne populacije Bosanaca u Njemackoj koja ce pomagati Bosni.
ma najbolja je u Danskoj http://www.youtube.com/watch?v=Kmvu_Tfgv1I
U Njemackoj nedaju Bosancima Njemacke pasose. Samo ako se odreknu Bosanskog drzavljanstva.
Haj nek se ta dijspora isprsi i plati telekomu da se postavi web kamera u Mostaru,sarajevu...bruka nijedna kamera u zemlji ne radi
Nama u Engleskoj su dali svima Engleske pasose zbog razloga sto zvanicno Bosanska djeca su bistra i pametna, i doprinose Engleskoj drzavi dobre Evropske kvalitete i vise uspijeha, imalo nas je jedno 10,000 sad nas ima troduplo vise naravno. Svak je pozitivno iznenadjen kad se upozna sa Bosancem.