Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... lijepa je fotografija, ali ovo je preeeeevise obrade kad je u pitanju takmicenje fotografije. Ne znam koji su kriteriji, ali ako je ovo proslo kod zirija kao najbilja fotografija, odoh se i ja igrati sa photoshopom i osvojiti aparat (sa HDR?!?). od istog autora ima fotografija, crno-bijela, koja je kvalitetnija i upecatljivija od ove obrade.
Ljepota je u oku posmatraca!!!!
Boli nas q.rac
ovo je foto sop
Jeli ovo slikano kroz dno od tegle,ili je neka 4D tehnika ili je aparat malo zrikav, hahahaha. Žiri se ne pridržava pravila napisanih na portalu, ako ovaj žiri uopšte postoji ili sve određuje administrator stranice. Ma nema veze, napravili su budalama na stotine učesnika.
SARAJEVO IS NOT WALLS ovo je samo preko veze nagrada
Retko kada komentarišem, sada sam morao. Fotografija je totalni kič, i laici će potvrditi. Kakav je to stručan žiri kada bira izvitoperenu i maksimalno fotošopiranu fotografiju. Katedrala izgleda mnogo lepše, a na ovoj slici više liči na šarenoliki Istočnjački harem. Ja se poluprofesionalno bavim fotografijom, ali zahvaljujući digitalizaciji slike danas veliki broj entuzijazista postiže inzvaredne rezultate običnim shot & point kamerama. Siguran sam da bi neka crno bela fotografija bolje prošla od ove bojanke predškolskog uzrasta.
svaka chast za slikara cista 10-ka :)
ne znam za vas, ali mene oci zabole ako gledam u ovu sliku. ne moze se gledati.
Pošto je katedrala izabrana za najljepšu, jasno je da je Sarajevo multietniĆki grad
Ovo i mala djeca vide da je slika obardjena u Photo Shop.., i to losa obrada....Zlatan je iskoristio religiju da bi dosao do ove nagrade, sto je popularno u danasnjoj banana drzavi BiH, gdje su sve komunjare od radikalnog komunizma okrenuli se radikalnim religijama i postale sluge ILUMINATA.... RELIGIJU I SLUGE ILUMINATA (POPOVE I HODZE) TREBA UNISTITI...DA BI COVJEK KONACNO BIO SLOBODAN..
katedrala jest lijepa, ali meni se vise dopadaju prirodnije fotografije, ova mi je previse obradjena i mogla se katedrala puno ljepse predstaviti... meni se licno NE DOPADA
HDR manipulacija, nista posebno...
Boze moj ako je ovo pobijedilo glasovanjem...mora se postaviti kolko je tojih vlaha u nasem Sarajevu...kad ovoliko glasova daju za jednu crkvu ;-((
Slika je lijepa mnogo,a sto svaka susa moze doci ovdje pa staviti komentar to je nesto drugo :)
Ovo je žestoka manipuilacija u PSu čiji krajnji rezultat je neprirodna HDR fotografija. Trebali ste zabraniti digitalnu manipulaciju ovog intenziteta.
Misija, fanatici, islamisti , seljacine prljave iz selendri mars sa ovih stranica vise! Puna mi vas je kapa..sram vas bilo pa se na takav nacin ponasate..koga briga vise za vasim tumacenjem vjere, pustite nas da disemo..I da slavim N.Godinu, Bozic i Bajram..zato jer mi je gust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I slika mi je ok, samo malo too much obrade..