Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile i sumska ionako zadnjih godina zive od sadake.......sad im vise ne valja Amerika i EU ni njihove pare........sad bi da se malo druze sa Rusijom i Kinom......uzimajuci njihovu sadaku .....gurajuci prst citavom zapadnom svijetu u oko !!!!! Samo naprijed.......samo da se zna novac nije djabe ! SIKTER
znaju li ćinezi da je valter made in sarajevo
ko li ce vracati te kredite premijeru,dajte neka ulaganja a da ne derete kozu buducim pokolenjima.
Valter je prije svega bio covjek!!! Borac za slobodu! Dobar srbin, koji ne zali poginuti za svoje prijatelje i svoj grad.
nisu ba kinezi budale, cista propaganda da malo opere vlada rs-a obraz zbog silnih gubitaka u zadnje vrijeme, ba smije vas se svako ko ce ti kredit dat kad ti je buducnost neizvjesna, pa nisu budale da ulazu u brod koji tone hahaha cuj oni prvoj sili traze kredit hahahaha nemate pojma ba koliko ulazu u federaciju vas nece ni pogledat zivi bili pa vidjeli, samo propaganda.
Za @ja 5000 bivsih boraca armije B i H ostalo bez penzija.Izgleda da ti to nisi procitao,ali lakse se smijati tudjoj muci.
\"Šta se dešava u RMU Đurđevik: Čelniku Sindikata 2.600, rudaru u jami 500 KM!?\" To je pitanje, a ne hoće li RS investirati u svoj razvoj sredstva pod povoljnim uslovima. Usput, naslov je vrlo tendenciozan i ne odražava uopšte sadržaj teksta. Pravi naslov bi bio: \"Vlada Republike Srpske dobila podršku KP Kine za investicije u energetici i putnoj infrastrukturi\"
Valjda bi pitanje bilo ispravnije: \"Da li Kinezi znaju da je Valter bio Srbin?\"
pa vi ste samo-održivi. šta će vam krediti.
hahaha srbi se zaduzuju da nam u bosni prave puteve hahahaha nadam se da ce te ih zavrsiti dok vas bela kuga ne istrijebi !
Pa red je da ga i Kinezi nakon Turaka, Rusa i inih umoce do bubreka ovim cetaljskim cobanima. I to na kredit.
O čemu ti pričaš, neće Kina kvariti odnose sa EU zbog RS, ali ima interes da svoje firme stacionira u Evropi a opet van EU, a tu su im Bg i BL dosli kao kec na 10. A nas da Dodik unistava jos 10 godina ne može nas uništiti koliko ja SDA unistila FBIH za ovih 16 godina od rata, to SDP ne može za narednih 50 godina da popravi. za ove koji pričaju o penzijama samo da im javim da su penzije danas stigle. I nemojte da se zavaravate, budžeti oba entiteta su skoro jednaki, industrijske proizvodnje nema ni u jednom, a u FBIH je 60% stanovništva na budžetu federacije a ima vas 2x više nego u RS gdje je budžetskih korisnika 40%
Hocete li sad moci da isplatite penzije ili je to da ostanete jos koji mjesec na vlasti prije neizbjeznog kraha. Osim toga pustite ta mastanja o zaduzenosti RS sa samo 2 milijarde, ni kod nas nije samo 10 milijardi. Ali opet je vasa ekonomija u gorem stanju. Sta sanjate da ste zaduzeni samo kod komunista. Da ti objasnim nesta o politici. Postoje interesne sfere jacih drzava kao Taiwan kod Kine a mi kod Evrope. Sad da ove velike sile ne bi bile zeznute od ovih malih zemalja. Oni se unaprijed dogovore pod ciju nadleznost koja zemlja spada. Mozda vam Kina donira sta novca ali nece vas sad gurati i stiti da bi pokvarila oodnose sa evropskom unijom kojoj se mi kofole trebamo prikljuciti i od koje Kina ima puno vise koristi nego vaseg malog entiteta.
HELP CHINA....HELP RUSSIA....HELP CHINA HAHAHAHA ZA SAKU RIZE ....NAPREDNIJI ENTITET....AHHAHAH ....
Kineska posla, kad bi neko iz Tibeta otisao da trazi gdje kredit, na vjesala bi. Ali zato moze primiti delegaciju, nekakavog entiteta, to ne smeta. Isto je to sve, Zapad ili Istok, licemjerje obicno...
Dobit ce od kineza pare, kao sto je i Strabag izgradio mrezu autoputeva... Glupi ljudi u to vjeruju...
Opcepoznato je da su srbi nesposobni neradnici i sljam i da ima je u cilju zivjeti od tudjih kredita!