Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokradose sami sebe, sta tek rade obicnom narodu
hahahaha kralj si, ovo nema nigdje!
nije u pitanju semsudin ili bakir , to nije upitno, upitno je da li ahmetovic i kaplan ostaju medju rukovodecim kadrovima. cini se da je to ono sto zelis?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
?????? SAD LOPOVI POKRALI SDA LOPOVE? koliko dugo ovi kradu i varaju poceli sami iz svog dzepa krast. al kad sam gledao snimke sa ove sda koride pa kad cujes "carsijske" ljude: "eno onaj tamo što staji", " makni ga otale! nek ne dopisiva imena na listic", "budi tude sad cu ti podanut"....i oni kroje buducnost vama i vasoj djeci!?!!....:))))) j*ban si bošnjo kako god
to ti je razabu kad papak uzme maha...
to tako izgleda, jer klix pravi od ahmetoviceve price istinu. izgubio covjek, ima ravo da se ljuti, ali mi narod nije jasan. ima neko ko zeli njega u rukovodstvu?
https://goo.gl/bhm2Sq
serrem sve politicke stranke. pozdrav za kiksera gospodina
SDA ne valja. Slazem se, ne valja. Ali ko valja? SDP ili SBB? Ili mozda DF? Svi su isti tako da puno ne razbijam glavu.
Slabo ti glavu razbojas i za sta (osim mozda za pljacke i hedije kakve) kad su ti svi isti.
https://youtu.be/BhMKECwFusw
Pa zar ne bi fer i korektna utkamica, kako rece Bakir I.
Ko glumi ima pravo da se ljuti. Meni je žao samo onog Kenjca i onog iz Zenice.
Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Mozemo i bez njih
Raspad sistema, jarane.
http://ba.n1info.com/a44082/Vijesti/Vijesti/Nepravilnost-tokom-kongresa-SDA.html
Ocekujem da je ovo pocetak kraja SDA
Krenimo redom i logicno : dje lubenica dje lubenica sta si kaze rek'o ,dje lubenica dje lubenica Jesi to kaze mene pit'o za lubenicu ?Eno ti je iza ormana gdje si je i ostavio! On kaze rasjece napola,vadi kospe ,vadi kospe,vadi kospe,vadi kospe! Izvadio kospe izvadio kospe ,sto kaze nisi i mene sacek'o da skupa vadimo kospe ! e nisam mog'o... E kaje haj sad hmm-ha ispade,ajde hmm-ha ispade,ajde opet hmm-ha ispade,haj jos jednom hmm-ha ispade ! Jel kaze moguce da tebi svaki put hmm-ha ispadne , a meni hmm-ha ne ispadne !Jeste ! E kaze rmpalija 'volki ustane kaze: e da vidimo cija majka crnu vunu prede,moja majka,kaze moja majka uopste dzemper ne nosi nikad nije dzemper obukla ! Pa kaze fjuuu,ide lift,ide lift,uuuuuuuu,ffžžžžžžž,stade,zaglavio se,sta je bilo zaglavio se !Zice on vuce vamo,vuce vamo,pfk ,vuce zicu ,pukkkk ,gotovo !Puce zica i tako su oni morali da preduzmu te mjere !
Miliom puta sam rekla: SDA stranka postoji samo radi nje same. Članovi te stranke su takve lopine, prepredenjaci, duminaši, namazanci, iskorumpirani do bola, neljudi jer apsolutno ne misle na čovjeka zemlje kojom kao vladaju, brinu isključivo o tome koliko je koji od njih u čemu ,,dobar,, odnosno koliko će hajrovati, ne dotiču ih se događaji i prizori u ovom gradu, godinama omladina ,,prosi,, za liječenje naše oboljele djece, ne SDA to ne zanima, oni čak na tu temu nemaju ni komentar kao da se to dešava u Bangladešu, penzioneri im jedu iz kontejnera jer i najvećoj svjetskoj budaletini je jasno da od bijedu koju im SDA daje mjesečno (nazovi penzija) se ne može živjeti ni 10 dana na ovoj skupoći koju je takođe nametnula SDA ali su zato članovi svi u odijelima, dobrim odijelima, svakog vozi šofer, tu su vile, stanovi, kuće, garaže, poslovni objektni tu je lova na štednji, žive kao bogovi i samo se oglašavaju kada su im fotelje u pitanju. SDA- nula bodova
a alternative je ???
nije u pitanju semsudin ili bakir , to nije upitno, upitno je da li ahmetovic i kaplan ostaju medju rukovodecim kadrovima. cini se da je to ono sto vecina zeli? makar po klixu tako izgleda.
Koga je briga za vaše talove. Šta nas opterećujete vašim internim sra.njima?
kradja, kopiraj u browser: https://youtu.be/kMgCYHoBIM0?t=2m40s
:(
https://youtu.be/BhMKECwFusw