Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povraca mi se cim mu vidim facu, tipicno za zemlju koja nikada nema svoj stav (Svedska), uvijek su neki neutralci, a uvijek u sluzbi fasista.
Sta ste navalili na bildta, pa on je jedan od rijetkih prijatelja BiH. bio i ostao. ja nama bas niko ne valja hahhahha
Carl Bildt.. ma da Bog da on zivio nama jos makar pedesetak godina u teskoj i mucnoj bolesti..
coop ti si gloop poredi malo razliku broja i boja na relaciji bh vs turska
ljudi moji, umorni smo svi od ovih diplomatskih neistina (blago receno). ko jos vjeruje u ove price da ce BiH uskoro postati clanica EU?! kad Turska, kao bivsa sila vec 40 godina pokusava da udje, sta imamo mi ocekivat. nemamo ceste kako treba, a kamo li drzave!
svedska, ceska, i francuska. u prijevodu. rusija. daj ba, i levatu je jasno da su te tri zemlje najvise prosrpski orijentisane od svih zemalja u eu. fali samo jos grcka.
ne moj matare ti!