Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ovaj jedan jadnik ulizica iz SDA neka fukara muslimanska,moze biti neki kriminalac pa mu treba pomoc oko suda BiH......A Miri zafalilo para ima platu 11.000 maraka mjesecno,a nije dobila jednu domu naroda pa je zasvrbilo u novcaniku
Unitarističko-fashističko-reketaška priča, ništa novo pod neonom, rekao bi Štulić. Nadajte se, jadovi, pa da raspad krene.
Šta reći: otvoreno kršenje ustava BiH. Ovako je nekad Krenuo Kara.džić. I zna se gdje je i kako završio.
de nam pokaži tvoj certifikat da si hrvat, da nisi kakav iskompleksirani Sejdo čim ti ne smeta Sejdo u liku i djelu Emila Vlajkija? Ah, da, on nije se teritorije imaginarong trećeg entiteta. ma nešto kontam, dao bih vam ja taj treći entitet ali da se samofinansirate. Propali bi ko kula od karata, jer hrvatu u sve diraj samo nemoj u pare.
Gazda Zlatko je pravi domacin! Ima covjek cak i ergelu halal-Hrvata
Ako ih ne dodje svih 30 zakazite po jednu sjednicu svaki dan sve dok ne dodje svih 30. Samo sto mi se cini da ce KraDeZe nuditi ogromne pare da neko ne dodje zbog npr. bolesti :D
Nadamo se