Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stop hrvatizaciji majora! :D
?ebo vladu - ?ebo! politiku - ?ebo! u parlamentu ?ebo sve njih redom!
pomaknulo se naprijed kao nesto, da nije mozda broj ne zaposleni. a gdje je zaposljavanje , da ne pricam da je u BOSNI TEZE OTVORITI FIRMU NEGO U EVROPI ZARADITI MILIJON EURA i sta vi vidite pozitivno
BUHAHAHHAHA!!! Gradjani Bosne i Hercegovine su ionako ogorceni na \"rad\" vlade i parlamenta... ovo ne bi trebala biti nikakva vijest....mislim da je vrijeme za revoluciju...hocemo JACE, PAMETNIJE, KORISNIJE, IZDRZLJIVIJE - MLADE ljude !!!!!!!!! kreativne prije svega... BUHAHAHAHAH - LUZERI!
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dok se oni izaberu, biti će vrijeme za nove izbore. :/
stop majorizaciji hrvata...!!! xD
Gradjanske opcije stvaraju drzave za gradjane. Cestitam, idemo dalje.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAH \"Načinjeni pozitivni pomaci u radu Vlade i Parlamenta FBiH \" koji bolan pomaci gdje nam je državna vlast ??! :( E nemogu da vjerujem -.- normalno je ti kad su Vam sefovi iz SDP-a prodane duse treba Vas sve na lomaču !!!
ajdeeeee!! pozitivni \"pomaci\"? p o m a c i?? nakon skoro godinu dana nikakvog vladarenja? čuj pomaci ahahaha. pomaknuli sliku na zidu za dva centimetra, jel to?