Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nocna mora Ok ako ti tako mislis. Ja sam jos prvi dan frke znao da zakljucci idu u deklarativnu formu a o tome se tek danas pise. Znam sta je juce receno na sastanku, RS je pohvaljena, svidjalo se ili ne svidjalo to meni ili vama. Morate znati da Strabag (Autrijska firma) pocinje izgradnju autoputeva u RS i da je to vec sve debelo placeno. Ono sto sada Austrijancima treba je RS koja se razvija kako bi mogli nastaviti sa poslovima i kako bi bili sigurni da ce biti para. Incko je tu da to podrzi. Svidajlo se to meni ili vama ili ne.
@Informator Iz sadrzaja tvoje informacije se vidi da umires od muke.Jedes go*na jer ti je neko rekao da su kolaci.To je primjer tvog racionalnog razmisljanja.U RS-u koji ce normalno biti sastavni dio BiH,ali ne kao do sada,moci cete voditi knjige umrlih,knjige rodjenih,knjige vjencanih,kao i izdavati stocne pasose.Da li si procitao Inzkova pisma.Decko posjeti doktora,cuvaj zdravlje..........mozdani udar... da ste ljudi ja bih vas zalio,ali ...bez`obzira ko ste i sta ste ja vas zalim.
STA JE ISLAMSKI FANATICI ??????? HEBO VAS INZKO; LAKO JE KENJAT PO SAJTU I UKIDAT KOJEKOGA I KOJESTA: POZDRAV SVIMA IZ SUVERENE REPUBLIKE SRPSKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*ebo rs to ne postoji niti ce.....
Prevod zakljucaka koji je OHR uradio je bio netacan (ne)namjerno i unio je konfuziju u smisao samih zakljucaka. Zato su poslana 2 naknadna pisma od strane OHR-a prema institucijama RS. Uposlenici OHR su napravili svu ovu zbrku. Zakljucci ce biti preformulisani u deklarativnu formu. Institucije RS su danas pohvaljene na sastanku od strane Incka i data je puna podrska sadasnjoj politickoj garnituri u RS. U narednom periodu ce shodno ovome institucije BiH sve vise vise slabiti jer lobi koji se placa u inostranstvu od strane RS je do sada uradio veliki dio posla na radost ili zalost BiH.
Opet je Incko popustio :(
Naravno da ce mile reci da ce se sve rijesiti pregovorima,sigurno da nece nista priznati da je drugacije.
Da li ste procitali Inzkovo pismo.Procitajte i dajte komentar
Ukidanje zakljucaka NSRS je neupitno.Procitajte Inzkovo pismo i vidjet cete da ne postoji svrha postojanja RS.Njeni organi ,nesto malo sto ostane,ce uglavnom opsluzivati drzavne organe.Dodik je pametan on ga lagano zalaci bliznjem svom.
Nije bitno sta god dogovore, hoces, neces na kraju moras, ov je Suverena drzava BiH, a genocidna treba nestati. Napred BiH.
Naj kasnije 10. 06.(poslednji dan) ultimatuma zaključci NSRS biće ukinuti.
@Informator daj vise o tome interesuje nas sta se to kuje iza ledja nas Bosanaca?
Kako su se utišali ko bubice.... Sada sve može...
Dodi je priprijeceno, a posto voli stolicu vise od svega, sada pristaje na sve...ovo je samo jos jedan dokaz o besprijekornoj narcisoidnosti nasih politicara...ovo se ne odnosi samo na Dodika, sve su to ista Gouvna
Ma inzko zna sta radi...samo polako ...ne prica puno....