Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zato i jesu glasali i sda-ovci za njega jer znaju da je bolji drzavnik od Baketa
Cuj Bake nije nikad dosao bas me to cudi,Denise samo naprijed sve pohvale za tebe.
Posjetio Denis i bacio šuplju. Što nije obećao neki od projekata kako je i načelnik naveo. Ne treba on tamo dolaziti zbog populizma i sipati so na ranu onom napaćenom narodu.
Pomozite da oživi bivša Fabrika Alhos od koje je živio čitav kraj. Odkupljena od mafije goraždanske i kojoj je svejedno radila ili ne radila.
E čuj prvi? Pa Beriz Belkić rahmetli je najviše volio tamo odmarati i boraviti. Kakvo je imanje izgradio u Prači, to je ljepota jedna bilo za vidjeti. Kako sam ja poštovao tog mirnog i staloženog čovjeka.
@archi_a Taj mirni i stalozeni u Sarajevu ima 10 stanova. Od toga najmanje 3 u Sarajevo Toweru ;)
prelijep kraj ali nema života tamo nikakve fabrike ništa
👍🏻
Čisti Fijasko Bečirević je promašio temu budučnos ove opčine je u ISELJAVANJU jer za 20 godina na ove dvije mjesne zajednice Prača I Hrenovica živječe 300 do 400 stanovnika plafon čak i manje troje djece se u školu upisalo naredne godine teško i jedno END
Kako to da ti el bake i el sefik nikad nisu dolazili a tvoji??
Iskreno, svaka cast Becirovicu. Veoma je aktivan na terenu i pravo se predjsednicki ponasa. Uvijek odmjerene izjave, uvijek na napade odgovara cinjenicama, stize na sve strane i jos pri tome drzavnicki se ponasa prilikom susreta sa strancima. Veoma dobar posao do sada radi. Od rata na ovamo nije bilo clana predsjednistva sa vecim slifom za ovaj posao od njega.
Veliki je Gospodin ovaj naš Predsjednik i prilici mu mjesto predsjednika. Do sada covjek bez exscesa i suvisnih rijeci. Predsjednik svih nas koji BiH osjecamo domovinom.
sve divno krasno, pohvale... ali moze li tema sastanka imati druge prioritete, a usput da se zahvali oko zasluga u odbrani drzave u ratu od prije 30 godina. nemate nista pametnije za diskutovati i unaprijediti nego to vam prioritet price vjecno? klasika, kad nemas ideju kako pomoci - pocni oko rata i furaj narod kako su jaki sto su to tad izdrzali... daj brate olaksaj mi sad, digni me, unaprijedi, pomozi i usput pohvali.
Puno govori o Denisu kao čovjeku da ga SDA načelnik pohvali. Svakako stigne se dosta toga posjetit i pričat sa ljudima, kad ne devris koalicije iza sjene, gdje koga uhljebit, zeni sta falsifikovat i koij tender namjestit :)