Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi nacelnik u zadnjih 20 godina koji nesto radi i od kojeg smo vidjeli koristi. Ako je ovaj za krivicnu onda su oni prethodni za vjesala. Cuj ugrozio im cast i ugled!? Ako neko zna imena koja se kriju iza inicijala neka napise, da vidimo vrijedi li njihova cast tolikih para.
Prozvani \"Gospodin\" je Mujo Manso direktor Srednje Škole u Olovu (drugi mandat) stanovnik Vogošće žena profesorica u istoimenoj školi opaa. Samo se pitam ima li dotićni stida prema mladim kadrovima kojih je pun Biro za zapošljavanje da obavlja više funkcija??? Jedini pravi potez načelnika općine Olovo.
SDA je unistila Olovo i pobijedit će vas svi u to budite sigurni. Za nekoliko godina niko nece znati da je postojala ta stranka !!!!!!!!!
a koji su S.J. i S.G.?
To nije istina, ostavio nas je babo Alija na cjedilu. Nije ovaj, ni prethodna dva, nego onaj \"pravi\" Alija.
\'ovnokopi ostavite se trabunjanja. ovaj čovjek je sa svojom ekipom uradio stvari nepojmljve za olovo. treba mu dati podršku za još jedan mandat. \'\'ne može nam niko ništa\'\'
covjece koji si ti kralj al me nasmija e bas su sosoni
Ovaj nacelnik je ostavio Olovsku carsiju i hiljade olovske djece bez adekvatne zdravstvene zastite . Svaka cast bas mu je stalo do najmladih stanovnika ovog grada.
Ljudi,trebalo je dati još jedan mandat stranki \"NAROD ZNA\" da dovrše zapoćeto.Prvo su nas uveli u najbolji kanton,zatim predali šume Zavidovićima i Poliću,uveli stećaj u OLI,KOMUNALNOM,STUPĆANICI,sveli opštinu na mjesnu zajednicu(od 14000 hiljada stanovnika 1996 godine koje Radovan nije uspio protjerati sveli na 9000 stanovnika).Ako ovo nisu pokazatelji njihovoga rada,a glupi \"NAROD ZNA\"da treba dati još jedan mandat,neka izvole pa svoj glas daju stranki \"NAROD ZNA\".Na kraju ovo je prvi gradonaćelnik kiji je nešto konkretno uradio za našu opštinu i ovaj narod.TIERK
načelnik osjetio odakle smrdi i očistio,a prodane ulizice za siću se još malo prodale.tipično olovsko kokošarenje.uhvatili se pod ruku pobjegulje i bolesni šljam,pa bi rušili jedinog normalnog načelnika od rata pa do sad.valjda će sud znati šta radi...
Ovo je tip covjeka koji po svaku cijenu hoce da postane nesto. On ce ponovo biti kandidat jedino ispred neke druge stranke. Narusio je uveliko ugled SBIH. U potpisu:vjecito haris silajdjic u srcu.
Pa ovaj je iz SDA ali je pobijedio kao kandidat SBiH tako da se vidi da je mutikasa. A svakako ce sad Alma Ras doci na vlast tako da ovaj nema sta traziti vise u Olovu.
nacelnik je iz stranke za bih, koji ste vi shoshoni a i novinar koji ne zna da sud potvrdjuje a ne tuzilastvo
Ne može narod spasiti odgovornosti onoga ko je prekršio zakon. Zakon je zakon i svako ko ga krši treba da odgovara pa bio on i načelnik Općine.
PRAVDA JE SPORA ALI JE DOSTIŽNA