Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stidi li se onaj smetljar merlin što će uzet pola miliona KM za doček nove godine?
BIL SE TI STIDIO DA UZMES POLA MILIONA MARAKA? JA NEBI JARANE
Raja iz Sarajeva kroz mnoge anegdote znaju da je Dino Merlin jedan obicni pacov i ljigavac, ali to raja iz bh. gradića ne zna i dizu ga u zvijezde
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Troškove liječenja djece treba da snosi zavod zdravstvenog osiguranja, a ne da se prave kompromisi ove vrste. Naravno, sad je najvažnije da se djetetu pomogne, a neka je na sramotu ovoj državi što se ovako mora finansirati.
Steta sto ovaj nece daleko dogurati ovakve odma SDA hobotnica podavi.
skroman covjek koji donosi ispravne odluke. ovo je dobar primjer za ostale nacelnike i rukovodioce.
Kamo srece da svaki nacelnik preusmjeri pare od nove godine za pomoc ovom klinci, gdje bi nam bio kraj...
Najvažnije je da je SDA obezbjedila Dini Merlinu 250 000 KM za novogodišnju noć. Ai valjo stranci. Šta je smao para za Amira Zvizdića i potpredsjednka Sarajlića OPRAO diljem svijeta !
Spavaš li mirno Skaka i Dino
Svakako lijep gest jednog lokalnog mocnika i vrijedan paznje.Volio bih da bude uzor svim ostalim nacelnicima u ovoj drzavi pa da skontaju da i obicni ljudi imaju pravo na zivot jer na kraju oni su ti koji su izabrani od lokalnog naroda da im budu na usluzi a ne narod njima.Jos jednom nacelnice hvala ti puno pa ti se ovo dobro dobrim vratilo
I ja se nadam! Ovako to rade veliki ljudi! Bravo, COVJECE...
Vrijedni ljudi,stvaraju živor,ovi u sarajevu samo uništavaju i kradu
Svaka cast! Neka se i ostali ugledaju na njega!
Pa šta vam je ljudi, mora biti normalnih i čestitih ljudi... Svaka čast ovom načelniku!
Morali bi i parlamentarci na svim nivoima da se odreknu jedne mjesecne plate i svake godine bi se spasio neciji zivot.
@gladijajator da samo ti ja Gladiajtor bili tolika fukara u djetonjstvu kao što su oni, možda se ni bi nebi odrekli takvog rahatluka kakav oni uživaju od 1996. pa do danas. Znaš, FUKARA je vječito nezasita.
E svaka ti cast..veliko je to veliko ljudino itekako na danasnjem vaktu
Bog ga cuvao i pomogao
Predjsjednice 😀
Učite Sarajlije, učite... malo malo pa neko skoči sa zgrade jer nema za osnovne potrebe, a dostojanstvo mu ne dozvoljava da prosi. Al hajde ti to objasni onima koji za zvučne i svjetlosne efekte izdvajaju sume kojima bi mogli spasiti desetine života. Dino Merline, Dino Konakoviću - haram vam bilo do devetog koljena!