Komentari (586)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Providan je.... Spremio se on, ali priča mu je šupljak... Lafo zemljište ne vrijedi ništa, a Arap im učionio uslugu i kupio ga... pa što meni nisi prodao po 75 KM/m2 ? laže čim zine, a krije se iza religije... nemojte glasati za ovog vola, haram je.
Najveci problem je sto nam kupuju izvore vode pa cemo mi onda njima morati placati bocicu nase vode da bi se napili ,pored toga gubimo zemljisni grunt ,e zbog toga ovo je alarmantna situacija.
@leteciodred nudio sam ti mami kurcem u celo
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ti Memicu volis samo arapske pare, smradu jedan glavati.
Smradu sta ima
@nedonymous evo me u tvojoj pokrivenoj seki
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo mi prodajemo zemlju a svugdje u svijetu stranac moze samo pozajmiti na 50, 60 godina etc. Kad nam sve pokupuju onda ce nas prebacit na neku dinu u pijesak. Arapi nas inache pravo vole ko Bajro mater
Tipican primjerak SDA poslusnika. Pravi pravcati coban. Narod koji glasa za ovakvu spodobu nije nista bolje ni zasluzio. Nek fino sve proda Arapima, nek uvede serijat na Ilidzi, Kršćani da plaćaju harač itd. Tuzno je sto ovakvi vladaju ali i njega je NEKO izglasao i postavio tu. Zato mu se sad fino naguzite nek vas kara jer sami ste to trazili vi maloumni SDA glasaci, a mi ostali smo kolateralna steta.
Bio Arap ili Nijemac, izvori pitke vode se čuvaju. Memić je srž naše kataklizme, očekujmo puni efekat za 50 godina. Papak bez skrupula, drži sliku djeteta na stolu, a našoj djeci uništava budućnost. Jer cijeli svijet bruji o tome da je pitka voda buduća nafta, ali naši dušmani "iz njedara" ne haju. Ako ih ne zaustavimo, ako već nije kasno, svi smo odgovorni!
Jel ovaj iz Tarcina ma jok ba on je iz Berlina frajer spartla strane jezike .
Treba istražiti koliko je legalno došlo do prodaje državnog zemljišta arapima i koliko je tačno da je čak prodat i jedan dio kod vodozahvatne zone. Čovjek je nevin dok se ne dokaže suprotno, ali treba istražiti legalnost fiktivnih arapskih firmi koje su kupovale zemlju na Ilidži. Ovo je zasigurno problem za inspekcija i pravosuđa.
Koja konjina od načelnika
kaki su ovo izdajnici. al ko nas jbe i mene i sve vas sto samo znamo po klixu ,facebooku srat
Bravo Senide pusti ti novinare i njihovu propagandu
Senaide levatu,bolje ti je okreni taj ljiljan sto ti stoji naopako,nije engleski za tebe..
Za one koji ne znaju.Osoba koja je poznata po pred ratnom preprodajom oružja po 1000 maraka za jednu pušku, je trebala biti za odbranu naroda, ništa novo.Boljeg niste ni zaslužili.Poltroni,molim vas da ne komentarišete moj komentar. Terapija za vas je dugotrajna.
mozemo mi k**** svirat,ovaj ce baja opet biti nacelnik!!!
Ako ovaj konj pobjedi na izborima bit ce potvrda da smo dno dna od naroda, ovoliki lopov krije se iza vjere da me je stid...fuj
Dva su pitanja vazna. Je li ispostovan zakon? Koja je namjena spornog zemljista prema regulacionom planu? - ocigledno je da mlada novinarka nije postavila prava pitanja pa se razgovor sveo na subjektivno prepucavanje.
Ako zakon dozvoljava prodaju, onda nije problem u nacelniku nego u zakonu. Ako nam se taj zakon ne svidja, onda ga treba mijenjati, a procedura je poznata. Ako nacelnik krsi zakon treba da snosi posljedice. - Tu se sva prica zavrsava.
@Shinok evo i da je po zakonu, je li tebi normalna cijena po kojoj se prodaje? zasto JA po toj istoj cijeni ne mogu nista kupiti ni u svrakinom selu a nekamo li na vrelu bosne?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mi moramo rastjerati ove arape ,nista nam dobro nece donijeti .nije im mjesto ovdje ,nikad se oni nece uklopiti u nasu sredinu , cak ce nam nametati svoje obicaje i ponasanje.
svu prasinu, svu laz, sve tenzije oko arapa i ilidze dizu sdpeovci u cilju zna se zbog cega.. brziznici i "zastitnici" parka prirode vrelo bosne na pomenutoj lokaciji postoji od vajkada jos dosta kuca, nikada, ama bas nikada ti isti sdpeovci nisu ponudili prijedlog da se od vlasnika istih otkupe te kuce i zastiti ono sto oni "stite", pored "spornih" lokacija postoji jos mogo slicnih na kojima su ONI gradili bez dozvole, na kojima smo "mi" gradili.
istina ilidza je "magnet" za arapa, magnet je i za onoga s "zapada" kao i rodjenog "sarajliju", a smjestajni kapaciteti nisu dovoljni da prime sav taj svijet koji zeli da uziva, da nama ostavi paru za nase bolje, . zato, sacuvajmo i ne obijajmo turiste ne sudimo im zbog toga odakle doleze.
ovo je djecak koji se pravi pametan, koji zeli zajedno s drugim sdpovcima da prlja nacelnika i ilidzu, taj balavac koji nije niko i nista a zeli da bude. https://www.facebook.com/samir.avdic.1217/photos?source_ref=pb_friends_tl
PRIKAŽI ODGOVORE (2)