Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cilj je ukrasti sto vise para
Bolje bi bilo "umjesto što samo pljujemo i iznosimo paušalna mišljenja i govorimo bez ikakvih dokaza i argumenata" čestitamo pobjedniku i to je valjda kulturan pristup. A mi umjesto kritika i pljuvanja da više radimo ili "nešto radimo" Ne obrađuje se 77% zemlje, stocarstvo također je zapostavljeno, kao dvije najperspektivnije grane razvoja BiH. Bez rada nema napretka! Moramo priznati sebi - nema hajra od kritike drugih a ništa ne raditi (mi smo se pokvarili humanitarnom pomoci u ratu). Drugo, to za mali procenat izlaznosti na glasanje, nije ovaj čovjek kriv. Nikome nije bilo zabranjeno da izađe na izbore. Reći ću samo: "nema ponavljanja izbora na račun građana - to ne dolazi u obzir"!
@ 18281Cavadini Nisam ni ja sigurna da Vi sami sebe razumijete!? Jasno mi je da je bolest kod nekih zavladala, bolest koju bih nazvala: NEZADOVOLJSTVO PROŽETO NERADOM. Ako Vam je tako sve crno u BiH i tako vidite svoju zemlju, znaci da ste i nedobronamjerni - takvi i ne trebaju Bosni i Hercegovini. Napustite zemlju, ko vam to zabranjuje!? U Njemačkoj imat ćete sve, ali nećete imati vremena za internet, nećete imati vremena za pesimizam jer ćete odmah zadužiti radno odjelo i spavacicu. Tito je napravio bunker samo za 60 svojih guzonja a koštao je kolko će kostati auto-put 5C i Vama i slicnim Vama bio je dobar, hvalili ste ga, iako je to bila investicija treća u bivšoj Jugi po visini koštanja. Niste tada smjeli ni pisnuti, sada svako lupa i pljuje sve i svašta, ber argumenata i ozbiljne analize svake situacije. Ali hvala Bogu vecina ljudi zna i razmišlja na bazi realnog i na bazi istine a ne medijskih špekulacija koje su dovele do nekih stavova i pesimizma koji je porazan.
Cuj Prokosko jezero-jedino ce ti doci gore "vehabije" oni su i tako "osvojili" Prokosko jezero i "uneredili"! Boze sacuvaj!
Kad budete srušili sve nelegalne vikendice oko jezera, onda možda i povjerujem. U međuvremenu najveću septičku jamu u ovom dijelu Evrope zaobilazim.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Juce bio na prokoskom jezeru i ako vam je ono turizam zalosni ste. Arapi sjede na dekama, jedu bosi, odvrnuli ilahije, zalosno! A sto se tice puta do gore ili iredjenja samog jezera jedino sto ste uradili je postavili rampu!
u Fojnicu???
Pravi uhljeb jebo ga otac
Je li mu iko objasnio da "što više" nije cilj. Cilj je "10.000 u mjesecu", ili "100.000 u godini"... to je cilj!
SUŠTINA JE da nije bitno iz koje je stranke načelnik, apsolutno, ali je bitno da nije otvoreno protiv Bosne, bitno je da nije za podjele i itekako je bitno da u Bošnjačkoj Fojnici je ponovo načelnik Bošnjak. ;)
Hrvati u Fojnici su itekako ravnopravni sa Bosnjacima,i Fojnica nije bosnjacka..a to sto su pojedinci ko gluha krmad koji svoje čače mrze,to druga stvar!!
sda kadar , nešto neprocjenjivo ;))
A gosti s istoka? Zasto me to ne cudi? Nisu im dovoljno razvalili one apartmane, pa nek zavrse posao
Kad ce onaj hotel zavrsiti? Grade ga sto godina
TAKO JE NACELNICE OSJECAM DA SI TI COVJEK ODLUKE JARANE MOJ